Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Coming soon > New Ford Mondeo Hybrid

NEW FORD MONDEO HYBRID
VERWACHT APRIL 2019


Wereldpremière op het Autosalon van Brussel

Slimme hybride technologie, een intelligent ontworpen interieur en een compromisloze laadruimte. Met een CO2-uitstoot van slechts 101 g/km en een moderne hybride-elektrische aandrijflijn is de Ford Mondeo Hybrid Clipper de perfecte combinatie van efficiëntie, veelzijdigheid en verfijning.

New Ford Mondeo Hybrid badge close up

Hoe elektriciteit helpt uw brandstofverbruik te verlagen

Als de batterij voldoende opgeladen is, kan de Mondeo korte afstanden zonder uitstoot afleggen door alleen de elektrische motor te gebruiken. En wanneer de batterij leeg is, of wanneer de vraag naar vermogen groter is, wordt een 2.0-liter benzinemotor ingeschakeld. De elektrische motor ondersteunt de benzinemotor voor een maximale efficiëntie en om ervoor te zorgen dat uw ritten naar het benzinestation tot een minimum beperkt blijven. Dit helpt u geld te besparen tijdens de levensduur van het voertuig.

Het beste van beide werelden

De Mondeo Hybrid Clipper heeft twee energiebronnen: een conventionele brandstofmotor en een elektrische motor, aangedreven door een batterij. Het systeem schakelt automatisch tussen de aandrijflijnen, of maakt gebruik van een combinatie of beide, om een perfecte mix van vermogen en efficiëntie te leveren. En om het hele systeem nog efficiënter te maken, vangt het regeneratieve remmen energie op die normaal gesproken verloren gaat door frictieremmen, waarna het wordt gerecycleerd om de hoogvoltage batterij op te laden.

new Ford Mondeo Hybrid interior panel
New Ford Mondeo Hybrid start button detail

Een stille start

Silent Key Start in de Mondeo Hybrid zorgt voor een rustige start van uw reis. Met een druk op de Power-startknop komt de Mondeo meteen geruisloos tot leven. De elektrische motor zorgt ervoor dat u ook stil vertrekt.

Praktisch en efficiënt

Door hun grotere batterijen moeten de meeste hybride voertuigen laadruimte opofferen om een betere efficiëntie te leveren. Maar dankzij slimme techniek en een intelligent ontwerp is de Mondeo Hybrid Clipper anders: hij heeft alle ruimte die u nodig heeft. Alleen al in de kofferbak is er meer dan 403 liter ruimte. En de volledig vlakke vloer zorgt voor moeiteloos laden en lossen van uw bagage. Elke vierkante millimeter is gebruikt om een hybride auto te leveren die zowel veelzijdig als efficiënt is.

New Ford Mondeo Hybrid Wagon detail of a spacious boot
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top