NEW FORD BRONCO

DE ICONISCHE OFF-ROAD UIT DE VERENIGDE STATEN KOMT NAAR EUROPA 

Deze robuuste Built WildTM SUV is tot het uiterste getest op duurzaamheid en innovatief ontworpen om elk terrein aan te kunnen. Hij biedt u een spannende off-road-rit. De nieuwe Bronco is altijd klaar voor avontuur en gemaakt met de nieuwste technologieën om elke rit onvergetelijk te maken.

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Ford Bronco parked on a beach

FREEWHEELEND OVER ELK TERREIN

Bedwing moeiteloos het meest uitdagende terrein dankzij het geavanceerde Terrain Management System met G.O.A.T (Go Over Any Terrain) rijmodi. Met all-terrain-banden en een ophanging voor off-road-terrein gaat de nieuwe Ford Bronco moeiteloos alle uitdagingen aan.   

Ford Bronco driving on city road

STOER MAAR VERFIJND

Ontworpen met dezelfde vrijheid als achter het stuur. U kunt uw nieuwe Bronco SUV aan elk avontuur aanpassen. De moeiteloos verwijderbare deuren en dito dakDoor removal worden aangevuld met tal van praktische accessoires, zoals dakrails, voor de ultieme outdoor-ervaring. 

Ford Bronco interior dashboard view

VOOR DE ONTDEKKINGSREIZIGER VAN DE 21E EEUW

Neem de weinig begane paden terwijl u toch verbonden blijft. De nieuwe Ford Bronco is uitgerust met intelligente SYNC4Ford SYNC 4 die u via een 12" touchscreen kunt bedienen. Verder is er ook een B&O Premium Sound System met tien luidsprekers om onderweg naar uw favoriete muziek te luisteren.  

Ford Bronco exterior at night in desert

NEW FORD BRONCO

Hou me op de hoogte

Klik op onderstaande links voor meer informatie