Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Personenwagens > TOURNEO CUSTOM > Active

NEW FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

De nieuwe Ford Active-serie biedt robuuste mogelijkheden voor de Tourneo Custom. Er is plaats voor maximaal acht personen, zodat grote groepen of actieve gezinnen comfortabel kunnen zitten, met veel ruimte voor bagage of materiaal. En met de veelzijdige, afneembare zetels kunt u de laadruimte maximaliseren of de zitopstelling aanpassen. Een optioneel mechanisch sperdifferentieel verhoogt de capaciteit, zodat u uw passagiers zelfs naar de meest afgelegen locaties kunt brengen. En een imposant nieuw exterieurontwerp laat mensen weten dat de Ford Tourneo Custom Active een personenwagen is die het menens is, of u nu mensen in de stad vervoert of er met het gezin een weekendje op uit trekt. 

Eigenschappen

Een gedurfd nieuw ontwerp, flexibele zitplaatsen en verbeterde controle op ruwe wegen met een optioneel mechanisch sperdifferentieel. De Tourneo Custom Active brengt u in stijl op de baan en pakt uitdagend terrein met gemak aan.

Design in beweging

De Tourneo Custom Active is gebouwd voor veelzijdigheid en mogelijkheden. Met de dakrails over de volledige lengte kunt u indien nodig de bagageruimte vergroten. Unieke 17 inch lichtmetalen velgen, zijtreden en een kenmerkende Active-grille zorgen voor een robuuste nieuwe look.    

Tourneo Custom Active with people unloading boat
Tourneo Custom Active interior view

Comfortabel ontsnappen

Binnenin zorgen hoogwaardige gedeeltelijk lederen zetels met unieke ‘Nordic Blue’-stiksels ervoor dat maximaal 8 personen comfortabel en stijlvol zitten. De zetels kunnen worden neergeklapt om de laadruimte te maximaliseren, en de tweede rij kan worden omgedraaid om een vergaderopstelling te creëren. En met FordPass Connect kunnen tot wel 10 apparaten gebruikmaken van de wifi aan boord. Het is de perfecte manier voor actieve gezinnen om van A naar B te reizen via X, Y en Z.

Geavanceerde motortechnologie

De Tourneo Custom Active is krachtig en efficiënt dankzij de geavanceerde 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren van 185 pk. Er is keuze uit een manuele of optionele automatische versnelling. Elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Het voertuig is zelfs verkrijgbaar als een EcoBlue (milde) hybride om nog meer brandstof te besparen en de emissies te verminderen.

Engine close up

Geavanceerde mogelijkheden

De Tourneo Custom Active met handmatige transmissie is verkrijgbaar met een geavanceerd systeem dat is ontworpen om u te helpen uitdagend terrein met gemak aan te pakken. Het optionele mechanische sperdifferentieel vermindert ongewenste wielspin, vooral op losse of ongelijke ondergrond, door vermogen te sturen naar het wiel met de meeste tractie. Dit helpt u vooruit komen en verbetert de stabiliteit van uw voertuig wanneer u die het meest nodig hebt.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top