HULP NODIG?

Home > Personenwagens > S-MAX
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

Gebouwd voor een avontuurlijk leven

De Ford S-MAX is gemaakt voor spannende uitstapjes in de natuur. En omdat elk avontuur leuker is als u het kunt delen, heeft deze elegante SAV (Sport Activity Vehicle) genoeg ruimte voor mensen en hun spullen. Deze Ford is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen, maximaal drie ISOFIX-bevestigingen voor kinderzitjes en een flexibel zetelsysteem. Hierdoor heeft u plaats genoeg voor uw passagiers en hun spullen, van koffers tot surfplanken.

Deze S-MAX heeft eveneens een nieuwe motoroptie: een 2.5-liter benzine-hybride motor. Naast een lagere CO2-uitstoot levert de motor een uitzonderlijk vermogen, koppel en trekvermogen. U hoeft de accu niet via een stopcontact op te laden. De accu is bovendien weggewerkt onder de vloer zodat u geen laadruimte verliest. U zult zien dat elke centimeter van deze auto ontworpen is voor mensen met een avontuurlijke geest.

Kies uw kleur

 

Het getoonde model is een S-MAX ST-Line

Configureer uw S-MAX

Welke aandrijflijn past bij u?

White Ford S-MAX ST-Line parking

Parkeren lukt nu nog makkelijker

De Active Park Assist loodst u vlot in parkeerplaatsen die slechts 20% langer zijn dan uw wagen. Druk simpelweg op een knop en sensoren van het innovatieve systeem zoeken een geschikte ruimte terwijl u voorbijrijdt. Vervolgens stuurt het systeem u automatisch in de gekozen plaats. Het enige wat u hoeft te doen? Het gaspedaal, de versnellingen en de rem bedienen (terwijl u de instructies op het scherm en geluidssignalen volgt).

Krachtig, zuinig en nu geëlektrificeerd

De S-MAX is nu verkrijgbaar met een nieuwe HEV-aandrijflijn (Hybrid Electric Vehicle). Het hybride systeem met een benzinemotor van 2.5 liter levert 190 pk en 200 Nm koppel. Resultaten die ronduit opmerkelijk zijn voor een hybride. Het even indrukwekkende sleepvermogen van 1.750 kg laat u alles meenemen, van een jetski tot een kleine caravan op reis. Zoals u mag verwachten, is de motor ook erg zuinig, met een CO2-uitstoot van slechts 146 g/km. U hoeft de accu niet via een stopcontact op te laden. De accu is bovendien weggewerkt onder de vloer van de kofferbak zodat u geen bagageruimte verliest.

FORD S-MAX on a bridge

Zetels met extra steun... en massage

De multi-contourzetels zijn beschikbaar voor de bestuurder en passagier voorin en kunnen volledig naar wens aangepast worden. Zij bieden bijgevolg meer steun waar u die nodig hebt en kunnen u zelfs masseren, waardoor u langer fris blijft tijdens verre ritten. 

Extra vermogen bij een noodstop

Het noodstopbekrachtigingssysteem helpt om uw voertuig zo doeltreffend mogelijk te laten remmen in een noodsituatie. Het systeem registreert hoeveel druk u op het rempedaal hebt uitgeoefend en verhoogt deze, indien nodig, automatisch. Om uw remweg verder te verminderen, past de Hydraulic Rear Boost extra remdruk toe op de achterwielen bij een noodstop wanneer het Active Brake-systeem wordt geactiveerd.

Whte Ford S-MAX in motion in the city

Alle S-MAX versies

Vergelijk versies (PDF 2.4MB)
Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE S-MAX AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top