Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Personenwagens > EDGE

FORD EDGE

Krachtige prestaties, opvallend ontwerp, geavanceerde technologieën

De Ford Edge is de verpersoonlijking van verfijning. Een ultramodern exterieur, gecombineerd met een verfijnd vormgegeven interieur, voor een volledig gevoel van luxe. Geavanceerde technologieën tillen de connectiviteit en het vertrouwen naar een hoger niveau en zijn ontworpen om je rijervaring op elk gebied te verbeteren.

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een Edge Titanium

Configureer uw Edge
Edge

Verfijning op haar best

De Ford Edge heeft tal van geavanceerde technologieën, die uitsluitend bedoeld zijn om uw rijervaring te verbeteren. Denk aan geavanceerde systemen als Adaptive Cruise Control met Stop & Go en Lane Centering. Deze systemen werken naadloos voor u samen en zorgen ervoor dat u van elke rit kunt genieten. U kunt zich zo focussen op wat belangrijk is in het leven.

Voldoet aan de strengste normen

De Edge is een combinatie van slim ontwerp en nauwgezette aandacht voor details. Nieuwe motoren, waaronder de nauwkeurig ontworpen 4-cilinder, 2.0l Ford EcoBlue-dieselmotor, worden gecombineerd met een handmatige transmissie met 6 versnellingen of een automatische transmissie met 8 versnellingen en een roterende versnellingsbak. Het resultaat: een krachtige en efficiënte SUV met een rijdynamiek die zorgt voor ongekend vertrouwen en wegbeheersing.

Gemaakt voor comfort

Onberispelijk vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit geven een gevoel van prestige zodra u de Edge betreedt. Een FordPass Connect-modem zorgt ervoor dat u onderweg steeds bereikbaar bent, waardoor het nog nooit zo leuk was om een Ford te hebben. En een op maat gemaakt B&O-audiosysteem met een vermogen van 1000 watt en 12 speakers geeft u het gevoel in een concertzaal te zitten.

Geavanceerde veiligheidssystemen

De Ford Edge gebruikt verschillende slimme veiligheidssystemen die u, uw familie en andere weggebruikers zo veilig mogelijk houden. Bepaalde technologieën, waaronder de airbags, helpen om uw familie bij een ongeval te beschermen. Andere, zoals Pre-Collision Assist, zijn juist bedoeld om ongelukken te voorkomen. 

Animation of Ford Edge car trailing another car with Pre-Collision assist
Ford Edge foldable back seats

Laat niets achter

Of u nu een welverdiende vakantie neemt, even lekker wilt winkelen of gaat golfen, de Ford Edge heeft alle ruimte die u nodig hebt. Op de achterbank hebben zelfs uw grootste passagiers nog voldoende beenruimte. En de toevoeging van een extra, verwijderbare trekhaak en dakrails vergroten de toch al indrukwekkende bagagecapaciteit van het voertuig.

Alle EDGE versies

Vergelijk versies (PDF 2.5MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top