Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CONNECT > Active

NEW FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Met de Ford Transit Connect Active is onze meest veelzijdige bestelwagen nu bekwamer dan ooit. De middelgrote Transit Connect beschikt over geavanceerde technologieën, tot 3,6 kubieke meter laadruimte en kan tot 982 kg vracht vervoeren. De Active is nu ook verkrijgbaar met een optioneel mechanisch sperdifferentieel om moeiteloos te rijden op uitdagend terrein. Van leveringen in de stad tot mountainbiketrips op het platteland; wat u ook doet, de Ford Transit Connect Active is er klaar voor.

Eigenschappen

Met een gedurfd nieuw design en verbeterde mogelijkheden is de Transit Connect Active gemaakt voor mensen die niet geloven in een typische werkdag.

Ford Transit Connect Active close up on Active badge

Gebouwd voor avontuur

De Transit Connect Active is gebouwd voor avontuur. De rijhoogte is verhoogd om te helpen op ruw terrein, terwijl een nieuwe kenmerkende Active-grille en zilveren skidplaten hem een imposante nieuwe look geven. Dankzij de achterlaaddeuren over de volledige breedte hebt u moeiteloos toegang tot de lading en met de zilveren dakrails over de volledige lengte kunt u uw laadruimte vergroten. Unieke 17 inch lichtmetalen velgen, wielkastverbreders en Active-badges maken de look af.

Stijlvol ontwerp

Binnenin de Transit Connect Active zorgen nieuwe zetels voor een combinatie van stijl en duurzaamheid. ‘Nordic Blue’-stiksels op de zetels, het stuur en de versnellingspook geven de cabine een opvallende nieuwe look. Kenmerkende Active-instaplijsten helpen uw bestelwagen op zijn best te houden. En SYNC 3 met FordPass Connect zorgt ervoor dat u verbonden blijft, waar uw rit u ook brengt.

Ford Transit Connect Active close up of front seats

Gemaakt voor de zwaarste klussen

De Transit Connect Active is verkrijgbaar met een geavanceerd systeem dat is ontworpen om moeilijk terrein met gemak aan te pakken. Het optionele mechanische sperdifferentieel vermindert ongewenste wielspin, vooral op losse of ongelijke ondergrond, door vermogen te sturen naar het wiel met de meeste tractie. Dit helpt u en uw lading vooruit komen wanneer u dit het meest nodig heeft.

Keuze te over

De geavanceerde EcoBlue-dieselmotoren maken indruk met een vermogen tot 120 pk en soepele koppelafgifte.

Ford Transit Connect Active engine diagram
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE TRANSIT CONNECT AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Top