HULP NODIG?

Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CONNECT

FORD TRANSIT CONNECT

Met een geraffineerde nieuwe look, een grondig vernieuwd interieur en meer geavanceerdere technologieën dan ooit tevoren heeft de Transit Connect zich heruitgevonden.

De typische robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit van de Transit blijven behouden, met onder meer een ingenieus laadschot en flexibele zitplaatsen voor de passagiers vooraan. Met korte en lange wielbasis voor een laadvolume tot 3,6 m³ (VDA), een laadvermogen tot 982 kg en carrosseriestijlen waaronder bestelwagen en kombi . Nu is hij een uitzonderlijk middelgrote bestelwagen uitgerust met waardevolle rijhulptechnologieën, waarvan vele tegenwoordig enkel in personenauto's voorhanden zijn.

De technologie heeft ook het brandstofverbruik verbeterd en de uitstoot verminderd, en daarmee ook de allerbelangrijkste bedrijfskosten.

Ford Transit Connect driving wheel and board close up

Helpt om u binnen de snelheidslimiet te houden

De Transit Connect beschikt nu over Intelligent Speed Assist, ontworpen om het gebruik van uw snelheidsbegrenzer te verbeteren zodat u zich kunt concentreren op de weg. Eerst detecteert de Traffic Sign Recognition camera automatisch de huidige snelheidslimiet (indien geactiveerd), vervolgens zal het systeem uw instelling voor maximale snelheid automatisch aanpassen aan die limiet.

Een motor die net zo hard werkt als u

De ultramoderne 75 pk, 100 pk en 120 pk Ford dieselmotoren zijn zeer geavanceerde, turbogeladen aandrijflijnen die meetbaar verbeterde efficiëntie, prestaties en verfijning leveren. De nieuwe motoren kunnen het brandstofrendement verbeteren, reageren sneller en zijn ook stiller dan ooit tevoren.

Ford engine diagram scheme
Ford Transit SYNC3

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live TrafficTooltip kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert voertuigen en voetgangers op de weg voor u. Het kan zelfs voetgangers detecteren die op het punt staan om voor uw auto te verschijnen. Het systeem waarschuwt u als het een mogelijke botsing detecteert en als u niet reageert, worden de remmen automatisch ingeschakeld. Deze technologie is ontworpen om de ernst van ongevallen te verminderen, of om ze te helpen voorkomen, en is actief tot een snelheid van 80 km/u.

Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing
Ford Transit Connect with open load space

Ruimte voor lange voorwerpen met een laadschot

Beschikbaar op alle bestelwagen-versies met een dubbele zitplaats voor passagiers voorin, een ingenieus laadschot waardoor u tot 3 m lange items kunt vervoeren in een bestelwagen met een korte wielbasis (L1) en tot 3,4 m in een model met een lange wielbasis (L2). Het tussenschot beschikt over een openklapbaar luik aan de onderkant, waardoor u lange items kunt schuiven in een opslagruimte onder de passagierszetels vooraan. Achter het schot is er ruimte voor twee Euro-palletten (in L1) of maximaal vier 8' x 4' platen materiaal (in L2).

Ford Tourneo Connect overview 360 video
Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE TRANSIT CONNECT AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Kies een wielbasis

Brochures & prijslijsten

Ontdek meer over dit model in de brochures en prijslijsten.

Blue Ford Transit Connect
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Anderen bekeken ook:

Top