FORDLIIVE-CENTRA

Onze FORDLiive-centra staan centraal bij Fords inzet voor de uptime van de voertuigen. Onze FORDLiive-centra zijn in realtime verbonden met al onze door Ford erkende monteurs voor bedrijfsvoertuigen en hebben volledig zicht op alle reparaties die in hun werkplaatsen worden uitgevoerd.

FORDLiive Agent

FORDLIIVE-SPECIALISTEN

De FORDLiive-specialisten monitoren alle bedrijfsvoertuigen die worden gerepareerd door onze door Ford CV erkende monteurs. Als het reparatieproces van het voertuig wordt vertraagd, van het ophalen van het voertuig tot het afronden ervan, werken de FORDLiive-specialisten samen met de verdeler die de reparaties uitvoert en zullen de gespecialiseerde afdelingen van Ford ingrijpen om de problemen snel op te lossen door de vertragingen al aan te pakken, al voordat u belt.

UPTIME PRO

Onze erkende Ford-monteurs voor bedrijfsvoertuigen en wegenwachtpartners zijn in realtime verbonden met Ford Motor Company via ons monitoringsysteem, UptimePro.

Onze FORDLiive-specialisten gebruiken UptimePro om de reparatievoortgang van voertuigen te controleren via ons Ford-netwerk van erkende monteurs voor bedrijfsvoertuigen. UptimePro-monitoring is beschikbaar vanaf het moment dat een voertuig hulp bij pech onderweg vraagt, tot de voltooiing van de reparatie. Als er een vertraging wordt gedetecteerd tijdens de reparatie, zal UptimePro automatisch FORDLiive-specialisten waarschuwen die vervolgens de juiste actie ondernemen om eventuele problemen op te lossen en de reparatie te versnellen.

FORDLiive Agent

FORD FLEET MANAGEMENT

Klanten met grote wagenparken kunnen nu gebruikmaken van one-stop shop-oplossing op maat voor levering, financiering en in-life voertuigbeheer met producten en diensten die zijn ontworpen om het bedrijf in beweging te houden met een op uptime gerichte benadering van Ford Fleet Management.

Klik op onderstaande links voor meer informatie