Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Personenwagens > TOURNEO CONNECT > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

De Ford Tourneo Connect is leverbaar met de meervoudig bekroonde Ford EcoBoost-benzinemotor of de vernieuwde EcoBlue-dieselmotor. Beide opties leveren uitzonderlijke prestaties en brandstofefficiëntie. En in combinatie met onze nieuwe, meer verfijnde handmatige of 8-versnellingsbak met 6 versnellingen, kunt u moeiteloos schakelen en soepeler reizen.

1.5 EcoBlue dieselmotor

1.5 EcoBlue dieselmotor

Onze 75 pk, 100 pk en 120 pk TDCi dieselmotoren overtuigen door hun geraffineerd vermogen en superieure efficiëntie. Op stadswegen of op lange ritten op de snelweg is een soepele koppel van onschatbare waarde op hellingen of bij het inhalen.

1.0l EcoBoost benzinemotoren

Met turbocharging, directe benzine-injectie en variabele kleptiming leveren onze meervoudig bekroondeTooltip Ford EcoBoost-motoren dezelfde prestaties als grotere motoren, maar met een veel beter brandstofverbruik en lagere emissies.

Ford EcoBoost
Automatische transmissie

Een gesofisticeerde nieuwe automatische versnellingsbak met 8 versnellingen

De Tourneo Connect beschikt over een geavanceerde nieuwe automatische versnellingsbak. Dankzij de verbeterde acceleratie en het supervlot schakelen, is hij van kop tot teen ontwikkeld om uw rijervaring te verbeteren, brandstofefficiëntie te optimaliseren en de prestaties van de auto te maximaliseren.

Verbruik minder brandstof met Auto Start-Stop

Wanneer u aan verkeerslichten stopt of uw auto stilstaat in de file, kan deze technologie automatisch de motor uitschakelen (terwijl essentiële onderdelen zoals koplampen, airco, radio en het Ford SYNC-systeem nog steeds stroom krijgen). Wanneer u weer wilt rijden, hoeft u alleen maar de koppeling in te drukken en in de eerste versnelling te schakelen, of het gaspedaal in te drukken bij een automatische versnellingsbak om het systeem opnieuw op te starten. Auto-Start-Stop is met name efficiënt in de stad, waar het brandstofverbruik tot 10% verlaagd kan worden (stadscyclus).

Interior of Ford Tourneo with auto start stop detail
Top