HULP NODIG?

Home > Personenwagens > TOURNEO CONNECT > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Het interieur van de Ford Tourneo Connect is flexibeler dan ooit tevoren. De tweede rij zetels deelt 60:40 op en kan naar voren worden gekanteld om de ruimte te maximaliseren. Extra slimme opbergruimtes in de cabine maken het gemakkelijk om het voertuig vrij te houden van rommel. Dus of u nu zeven volwassenen, een fiets of bijna alles daartussenin verplaatst, de Tourneo Connect kan het allemaal.

Uitzonderlijke flexibiliteit

Flexibele zitplaatsen

Een ingenieuze zetelschikking met het Ford Fold Flat Systeem maakt het gemakkelijk om de binnenkant van uw auto in te richten om passagiers, bagage, omvangrijke of lange voorwerpen, of een combinatie van alle te vervoeren.

In de Tourneo Connect met 5 zitplaatsen worden de zetels van de tweede rij 60/40 opgedeeld. En met de rugleuningen naar beneden gevouwen, kunnen de volledige zetels naar voor worden gekanteld om de laadruimte van de auto te maximaliseren. Als u nog meer ruimte nodig hebt voor zware, grote voorwerpen, kunnen de zetels snel en eenvoudig helemaal worden verwijderd.

In de Grand Tourneo Connect zevenzitter krijgt u ook het Ford Fold Flat Systeem voor nog meer flexibiliteit. Met dit ingenieuze systeem kan de tweede 60/40 opdeelbare zitrij gevouwen en naar voor gekanteld worden in de voetenruimte om u een volledig vlakke laadruimte te geven. De derde 50/50 opdeelbare zitrij kan ook worden platgevouwen.

Een plek voor alles

Een ruime open middenconsole gebouwd rond de handrem is ontworpen om u te helpen om alles bij de hand te hebben. Er is een bekerhouder, plus ruimte voor een laptop of A4-bestanden en/of kleinere items. Er zijn ook Aux in- en USB-aansluitingen, evenals een 12V-aansluiting aan de voorzijde van de console voor de bestuurder en passagier.

Ruime open middenconsole
Ford Tourneo Connect Integral Floor Cover detail

Bescherming van uw zetels tegen dagelijks sleet

Als u regelmatig bagage of gereedschap vervoert, biedt de Grand Tourneo Connect zevenzitter extra ruimte voor de grotere items die u meeneemt. Hij is ook uitgerust met een integrale vloerbedekking om de zetels wanneer ze worden neergevouwen en de achterkant van de zetels op de 2e rij te beschermen.

Eenvoudiger toegang tot de 2e rij zetels

De Tourneo Connect heeft twee schuifdeuren achteraan die gemakkelijk toegang bieden in en uit de 2e rij zetels, waardoor het leven gemakkelijker wordt, zelfs in krappe parkeerplaatsen.

Ford Tourneo Connect twin sliding doors
Ford Tourneo Connect removable tow bar detail

Moet u nog meer meenemen?

Als u nog grotere voorwerpen moet meenemen, dan kunt u kiezen voor een optionele handige en verwijderbare trekhaak.

Duurzame materialen

Om het interieur te beschermen tijdens het transport van natte, vuile voorwerpen, maakt de Tourneo Connect gebruik van harde materialen die zijn ontworpen om alle extreme omstandigheden het hoofd te bieden. Rubberen all-weather vloermatten zijn op maat gemaakt om perfect te passen en beschermen tegen vuil en vocht. In de koffer houdt een duurzame, schotelachtige voering de bagageruimte schoon en netjes.

Ford Tourneo Connect floor mats detail
Top