Home > Personenwagens > FIESTA > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Als slimme technologieën moeiteloos werken bij u thuis, dan verwacht u hetzelfde in uw auto. Daarom is de Fiesta uitgerust met SYNC 3 om het leven gemakkelijker te maken, B&O om ritten leuker te maken en een te openen, panoramisch dak dat elke rit aangenamer maakt. Zet u schrap om dit, en meer, te ontdekken in een ruimte die u al het comfort en gemak geeft dat u kunt wensen.

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Fiesta is nu ook beschikbaar met geïntegreerde FordPass Connect-modemFordPass Connect. Het systeem biedt een scala aan waardevolle voordelen, waaronder 4G LTE-wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem.

Uw favoriete muziek, net zoals ze moet klinken

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. En dat is precies wat u kunt verwachten in een Fiesta. Waarom? Omdat het beschikbaar is dankzij het B&O-audiosysteem. Dit hoogwaardige 675-watt audiosysteem levert een rijk, krachtig geluid met 10 luidsprekers, woofer en subwoofer. En deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen, ontwikkeld en verfijnd voor de Fiesta door de gespecialiseerde geluidstechnici van B&O. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in de concertzaal van uw auto

Ford Fiesta speaker detail

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

 Uw Fiesta. Precies zoals u het wilt

Wilt u uw Fiesta personaliseren en hem echt de uwe maken? Er is een breed gamma opties en accessoires waarmee u dat precies kunt doen. Van effen, metallic, tweekleurige en speciale exterieurkleuren tot interieuraccenten, bekledingsstijlen en stiksels, plus verschillende velgen... Welke look u ook wilt geven aan uw auto, kijk niet verder dan onze voertuigpersonalisatiepakketten.

A wheel and four Ford Fiesta models
Ford Fiesta dock with cell phone

Een veilige plaats voor al uw toestellen

De MyFord Dock is ontworpen als houder voor uw gps, smartphone of mp3-speler en bevat een usb-poort.

Een plek voor alles

Een ingenieus ontwerp staat voor veel ruimte voor de bestuurder en passagiers, met bovendien verschillende compartimenten voor telefoons met usb-laders, zonnebrillen, muntstukken, bekers, drankjes en snacks.

Ford Fiesta interior stowage
Ford Fiesta ambient lighting

Kleuren die passen bij uw stemming

Met de sfeerverlichting kunt u in het donker een subtiele en verfijnde gloed in de cabine oproepen. 

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Top