Home > Personenwagens > NEW TOURNEO CUSTOM > Eigenschappen > Comfort

Ingebouwd comfort en gemak

Met meervoudig verstelbare zetels, handsfree-technologie, geavanceerde airconditioning met twee zones, slimme opbergruimte en meer, kunnen u en uw passagiers in eerste klasse reizen.

De functies op deze pagina zijn mogelijk enkel beschikbaar op geselecteerde modellen. Waar beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optionele extra's met een meerprijs. Voor meer info kunt u de brochure downloaden om de huidige specificaties te bekijken.

 

Ford Tourneo interior display

Comfortabel zitten, op veel verschillende manieren

De bestuurderszetel is net zoals het stuur volledig aanpasbaar, zodat u uw ideale rijpositie kunt vinden. Er is een ingebouwde armsteun voorzien, terwijl de verstelbare lendesteun, verwarmde zetels vooraan en een elektrisch verstelbare bestuurderszetel als optie worden aangeboden. En dan is er nog de heel flexibele vergaderindeling, waarbij de tweede rij kan worden omgedraaid zodat deze naar de achterzijde van het voertuig is gericht. Dit biedt verschillende mogelijke configuraties om de perfecte ruimte te creëren of de bagageruimte te maximaliseren, zonder dat er zetels hoeven worden te verwijderd.

Als u ooit meer dan de gewoonlijke laadruimte nodig heeft, dan kunnen de zitplaatsen van de tweede en derde rij afzonderlijk worden verwijderd. Dit laat u toe om de indeling van uw voertuig af te stemmen op de exacte ruimte die u nodig hebt.

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

SYNC 3 display panel
New Ford Tourneo cup holder close up

Alles op zijn plek en een plek voor alles

Er is veel slimme opbergruimte, onder meer boven het instrumentenpaneel. Het compartiment met deksel bevat een 12V-stopcontact, een AUX-ingang en een standaard USB-poort. U kunt ook een optioneel stopcontact met omvormer van 150 Watt/230V laten plaatsen tussen de zetel van de bestuurder en de passagier.

Slimme functies, zoals een afsluitbare bekerhouder, houders voor flessen, vakken onder de zetels voor laptops en dossiers, afvalbakken in de deuren en een uitvouwbare tafel helpen alles netjes te houden en waardevolle spullen uit het zicht te bewaren.

 

Dubbele schuifdeur

Voor meer flexibiliteit en gemakkelijkere toegang zijn er schuifdeuren aan beide kanten. De deuren zijn zorgvuldig ontworpen: het mechanisme van de schuifdeuren is volledig weggewerkt en afgedekt voor een betere aerodynamische efficiëntie en minder lawaai. Er zitten ook standaard hoogwaardige treeplanken onder de deuren.

Ford Tourneo with a lake at the background
Ford Tourneo roof rack close up

Geïntegreerd dakrek zorgt voor meer gemak en minder verbruik en lawaai

Een innovatief dakrek dat eenvoudig plat kan worden gevouwen wanneer niet in gebruik. U hoeft het niet steeds te monteren en demonteren zoals het geval is bij een traditioneel dakrek. Ook bespaart het dankzij de lagere weerstand brandstof en zorgt het voor een stillere rit met minder lawaai van de wind.

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Ford Tourneo close up of fogged-up window
Ford Tourneo display of four rows of Direct Access Seats

Tourneo Custom-shuttlebus

Bij de nieuwe Tourneo Custom-shuttlebus L2 ligt de nadruk op het comfort van de passagiers. Hij biedt veel ruimte op elk van zijn vier rijen met Direct Access-zitplaatsen. Het is via de schuifdeuren aan de trottoirkant gemakkelijk om bij de achterste zitplaatsen te komen. Dit is beschikbaar in alle series, onder meer in een optie met volledig leren interieur, en is ideaal als u meer comfort en mobiliteit voor uw passagiers wilt in plaats van bagageruimte.

Top