HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > TOURNEO CUSTOM
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)
Antal sæder op til
Km på ren strøm

De people mover naar een nieuw niveau gebracht

De Ford Tourneo Custom biedt plaats aan maximaal negen personen. Hij heeft een handig en veelzijdig interieur, met het uitzonderlijke comfort van een uitstekende personenwagen. Nu verkrijgbaar met een uitgebreider aanbod zuinige diesel- of geavanceerde hybride motoren. Het resultaat is de meest verfijnde en elegante people mover ooit. 

Brochures Vergelijk versies (PDF 3.6MB)

Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

Een kleine elektrische motor kan de efficiëntie verbeteren

De nieuwe Tourneo Custom is verkrijgbaar als een Mild Hybrid (mHEV) met EcoBlue dieselmotor. Deze technologie helpt om het brandstofverbruik en de uitstoot te beperken, via een kleine elektrische motor met accu die de verbrandingsmotor ondersteunt als dat nodig is. Kinetische energie en regeneratief remmen laden de hybride accu van 48 volt op tijdens het rijden.

 

Prestaties

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Efficiënte dieseltechnologie

De nieuwe Tourneo Custom heeft een reeks 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren, met vier beschikbare aandrijflijnen die een vermogen tot 185 pk bieden. Het AdBlue® Catalytic Reduction-systeem zet de NOx in uitlaatgassen om in stikstof en water. Zo voldoet elke motor aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

Prestaties

Baanbrekende technologieën voor uw gemak en comfort

De nieuwe Tourneo Custom is beschikbaar met een indrukwekkende lijst slimme Driver Assist-functies waaronder een Blind Spot Information System dat de voertuigen ziet die u misschien niet ziet. De Intelligent Speed Assist gebruikt de Traffic Sign Recognition camera om de huidige snelheidslimiet (indien geactiveerd) te detecteren en helpt u vervolgens om binnen die limiet te blijven. Wanneer u achteruit een parkeerplek verlaat, waarschuwt Cross Traffic Alert u voor naderende voertuigen. Adaptive Cruise Control is ontworpen om u te helpen om automatisch op veilige, vooraf ingestelde afstand van uw voorligger te blijven. 

Ford Tourneo Custom interior with steering wheel and SYNC 3
Ford Tourneo Custom spacious interior

Ga lekker zitten en geniet van de rit

Aan boord van de nieuwe Tourneo Custom geniet u van een uitzonderlijke ervaring, waar u ook zit. De flexibele achterbank kan op heel wat verschillende manieren worden ingesteld om personen en/of bagage te vervoeren. Als u opteert voor de L2-versie met lange wielbasis, krijgt u nog meer bagageruimte.

Nieuw is de omkeerbare 2e zetelrij, zodat u de zitplaatsen gemakkelijk kunt opstellen voor vergaderingen. En afhankelijk van welk model u kiest, kunt u ook genieten van drie aparte zetels op de tweede rij en individuele zitplaatsen op de derde rij. Individuele zetels kunnen ook afzonderlijk worden ingeklapt, gekanteld, opgeborgen of verwijderd. Op het vlak van comfort en gemak zorgen kwaliteitsvolle stoffen en afwerking, meer opbergmogelijkheden en een niveau van vakmanschap zoals bij personenauto's voor aangename ritten, zowel voor de bestuurder als de passagiers.

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist detecteert voertuigen op de weg voor u, of mensen en voertuigen die uw pad kunnen kruisen en verwittigt u voor hun aanwezigheid. Als u niet reageert, worden de remmen automatisch ingeschakeld. Deze technologie is ontworpen om de ernst van ongevallen te reduceren, of om ze te helpen voorkomen, en werkt doeltreffend tot een snelheid van 50 km/u (bij normale weg- en voertuigomstandigheden).

New Tourneo Custom driving
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top