Home > Personenwagens > TOURNEO CONNECT > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Elk aspect, elk kenmerk en elke technologie in de Tourneo Connect is er om uw behoeften te dienen, waardoor elke reis makkelijker, meer ontspannen en comfortabeler wordt.

Ford SYNC 2

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Tot 16 zitplaatsconfiguraties voor maximale flexibiliteit

Een ingenieuze stoelschikking met Ford Fold Flat Systeem maakt het gemakkelijk om de binnenkant van uw auto in te richten om passagiers, bagage, volumineuze of lange voorwerpen, of een combinatie van alle te vervoeren.

In de Tourneo Connect met 5 zitplaatsen worden de zetels van de tweede rij 60/40 opgedeeld. En met de rugleuningen naar beneden gevouwen, kunnen de stoelen naar voor worden gekanteld om de laadruimte van de auto te maximaliseren. Als u nog meer ruimte nodig hebt voor zware, grote voorwerpen, kunnen de stoelen snel en eenvoudig helemaal worden verwijderde.

Grand Tourneo Connect krijgt u ook het Ford Fold Flat Systeem voor nog meer flexibiliteit. Met dit ingenieuze systeem kan de tweede 60/40 opdeelbare zitrij gevouwen en naar voor gekanteld worden in de voetenruimte om u een volledig vlakke laadruimte te geven. In de Grand Tourneo Connect zevenzitter kan de derde 50/50 opdeelbare zitrij ook worden platgevouwen.

Tourneo Connect open centre console

Alles op zijn plaats

Een ruime open middenconsole gebouwd rond de handrem is ontworpen om u te helpen om alles bij de hand te hebben. Er is een bekerhouder, plus ruimte voor een laptop of A4-bestanden en/of kleinere items. Er zijn ook Aux in- en USB-aansluitingen, evenals een 12V-aansluiting.

Top