HULP NODIG?

Home > Personenwagens > TOURNEO CONNECT > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Geweldig om te rijden, geweldig om in te reizen, en gebouwd met behulp van hoogwaardige materialen met een eersteklas afwerking. De Ford Tourneo Connect is ontspannend, verfijnd en praktisch. Geavanceerde technologieën in de cabine omvatten onder andere SYNC 3 en het opladen van draadloze apparaten om ervoor te zorgen dat uw rit verbonden en stressvrij is.

SYNC 3

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live TrafficTooltip kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Laden onderweg

Voor bepaalde smartphonesTooltip is draadloos opladen beschikbaar, wat betekent dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest om ervoor te zorgen dat uw apparaten altijd klaar zijn voor gebruik.

Draadloos opladen
FordPass Connect

De sleutel tot een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de Tourneo Connect beschikbaar met het FordPass Connect modemFordPass Connect Modem, een systeem dat is ontworpen om elke reis gemakkelijker en aangenamer te maken. Het maakt een reeks functies mogelijk, waaronder wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, zodat passagiers hun favoriete streamingdienst kunnen laden en lange reizen voorbij kunnen laten vliegen. Bovendien komt u, dankzij realtime verkeersupdatesFordPass with Live Trafic - Tourneo Connect die rechtstreeks op uw navigatiesysteem worden getoond, ontspannen en op tijd aan.

Download de FordPass-app voor nog meer functies

FordPass Connect kan nog meer wanneer het via de FordPass-app wordt gekoppeld met uw smartphone. Eenmaal verbonden, kunt u profiteren van een groot aantal innovatieve nieuwe functies, inclusief het lokaliseren van uw voertuig wanneer u zich niet meer kunt herinneren waar u geparkeerd hebt, en het op afstand vergrendelen en ontgrendelen van het voertuig. Dit helpt u om te controleren of uw voertuig vergrendeld is, of zelfs om iemand toegang te geven tot uw voertuig wanneer u zich elders bevindt. Bovendien kunt u, als u een automatische versnellingsbak hebt, uw voertuig zelfs starten, zodat hij ijsvrij, warm en klaar is om te vertrekken wanneer u dat bent. U kunt uw navigatiesysteem ook van thuis uit programmeren door een bestemming rechtstreeks van uw telefoon naar uw voertuig te sturen.
Bovendien kunt u, als u een automatische versnellingsbak hebt, uw voertuig zelfs starten, zodat hij ijsvrij, warm en klaar is om te vertrekken wanneer u dat bent. U kunt uw navigatiesysteem ook van thuis uit programmeren door een bestemming rechtstreeks van uw telefoon naar uw voertuig te sturen.

FordPass app
MyFord Dock

Een veilige plaats voor al uw toestellen

Het device dock is ontworpen als houder voor uw gps, smartphone of mp3-speler en bevat een usb-poort.

Start uw auto met een druk op de knop.

De Tourneo Connect detecteert automatisch zijn eigen, unieke sleutelhanger, zelfs als deze in uw broekzak of handtas zit. U hoeft alleen nog op de Ford Power-startknop te drukken om de motor te starten.

Ford Power-startknop
Quickclear

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden.

Flexibele zitplaatsen

Hoe lang de rit ook duurt, de comfortabele achterzetels bieden uitstekende ondersteuning voor maximaal vijf passagiers. Wanneer niet gebruikt, kunnen de zetels worden gevouwen en naar voren worden gekanteld voor nog meer bagageruimte.

Ford Tourneo Connect flexible seating diagram
Ford Tourneo Connect Electronic Automatic Temperature Control detail

Stel de ideale temperatuur in voor u en uw passagier

Met de optionele Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control kunt u de temperaturen selecteren die u en uw passagier afzonderlijk verkiezen. Het systeem behoudt dan de temperatuur met de geavanceerde airconditioning.

Een panoramisch dak voor een lichter, ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling.

Ford Tourneo Connect detail of open panoramic roof
Top