All-New Ford Mustang Mach-E charging

MUSTANG MACH-E OPLADEN

Alles wat u moet weten over het opladen van uw Mustang Mach-E.

MUSTANG MACH-E OPLADEN

U hebt tal van mogelijkheden om uw Mustang Mach-E op te laden. Zo kunt u uw auto thuis opladen door hem op het stroomnet aan te sluiten. U kunt ook kiezen voor een optionele Ford Wallbox om uw Mustang Mach-E thuis snel op te laden. Zo is uw accu na een nachtje volledig opgeladen. Via de Ford Pass-app kunt u uw oplaadschema's voor thuis beheren. Uw elektrische auto is dan ook steeds klaar wanneer u dat wilt. 

FordPass kan ook handige openbare oplaadpunten langs uw geplande route vinden. Die oplaadpunten kunt u delen met uw navigatiesysteem. U krijgt toegang tot het BlueOval™ Charge Network, met meer dan 450.000 openbare oplaadpunten in Europa. Aangevuld met het IONITY snelle DC-laadnetwerk met oplaadpunten op meer dan 400 locaties in Europa.

Ford Mustang Mach-E charging cable close up

OPLAADSTEKKERS EN -KABELS

De Mustang Mach-E wordt geleverd met twee oplaadkabels: één om thuis op te laden en één om op te laden aan openbare oplaadpunten. Voor gebruik thuis heeft de universele oplaadkabel verwisselbare adapters, zodat u uw voertuig zowel op huishoudelijke als industriële stopcontacten kunt aansluiten. U krijgt eveneens een kabel om bij openbare AC-oplaadstations te gebruiken omdat niet elk oplaadpunt een kabel heeft. Alle krachtige openbare DC-oplaadstations hebben speciale, ingebouwde oplaadkabels, zodat u geen kabel hoeft mee te nemen.

Mustang Mach-E charging at home

THUIS OPLADEN

Het opladen van uw Mustang Mach-E thuis is even gemakkelijk als het opladen van uw smartphone. Steek de stekker gewoon in een conventioneel stopcontact met behulp van de universele laadkabel die bij uw voertuig wordt geleverd. 

Een optionele Ford Connected Wallbox biedt meer gemak en snellere oplaadtijden dan een stopcontact voor huishoudelijk gebruik. De Wallbox werkt eveneens met de FordPass-app, zodat u uw oplaadschema op afstand kunt beheren.

OPLAADPUNT THUIS

De Ford Connected Wallbox is een optioneel oplaadpunt aan huis en uw snelste optie om thuis op te laden. Hij kan elk uur ongeveer 43 km rijbereik opladenMach-E Opladen Info en zorgt 's nachts voor een volledige lading. We kunnen u helpen bij het installeren van een Ford Connected Wallbox met behulp van onze gespecialiseerde installateur Eneco.

THUIS OPLADEN VIA STOPCONTACT

De meegeleverde universele Ford-laadkabel kan ook worden aangesloten op een stopcontact met hoog vermogen, voor ongeveer 27 km rijbereik per uurMach-E Opladen Info. U kunt ook een gewoon stopcontact gebruiken. Het opladen gaat dan langzamer, met ongeveer 18 km bereik per uurMach-E Opladen Info. Deze mogelijkheid kan bijvoorbeeld wel interessant zijn als u onderweg bent naar vrienden die geen oplaadvoorziening hebben.

Net als voor de Ford Connected Wallbox dient een gekwalificeerde elektricien een stopcontact met hoog vermogen voor u te installeren.

Het afgebeelde kabelpakket bevat een optionele industriële connector die apart wordt verkocht - onderdeelnummer 2513265.

Ford Universal Charging Cable with the home socket

OPLAADTIJDEN VOOR THUIS OPLADEN

Vergelijk hoelang het zou duren om uw Mustang Mach-E op te laden met een normaal huishoudelijk stopcontact en een Ford Connected Wallbox.

Mustang Mach-E home charging graphic

STOPCONTACT VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK (2 PINNEN)

Mustang Mach-E home charging graphic

FORD CONNECTED WALLBOX

Public charging map

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK

OPLADEN OP OPENBARE PLAATSEN

De Mustang Mach-E is uitgerust voor zowel AC als DC opladen en wordt geleverd met 5 jaar gratis toegang tot het BlueOval™ Charge Network met voorlopig al meer dan 450.000 beschikbare oplaadpunten in heel Europa.

Ford is ook een van de oprichters van het IONITY-netwerk voor snel opladen, met meer dan 400 oplaadstations en 2400 oplaadpunten op belangrijke snelwegen in heel Europa. Die snelle oplaadpunten kunnen tot 119 km rijbereik toevoegen in slechts tien minutenMach-E Opladen Info.

IONITY-LAADNETWERK

Het IONITY-netwerk biedt de snelste oplaadmethode. De krachtige DC-laders (150 kW) kunnen ongeveer 119 km leveren in tien minutenMach-E Opladen Info. Ideaal voor korte rustpauzes op de snelweg, waar u snel uw bereik kunt aanvullen terwijl u een snelle kop koffie drinkt of een hapje eet.

Als eigenaar van een nieuwe Ford Mustang Mach-E profiteert u van 1 jaar gratis toegang tot het IONITY-laadnetwerk en ontvangt u een verlaagd tarief voor dat eerste jaar.

OPENBARE OPLAADPUNTEN

Openbare oplaadpunten zijn geweldig voor onderweg en kunnen sneller opladen dan wanneer u thuis bent. Snelle openbare AC-oplaadpunten leveren ongeveer 48 km rijbereik per uurMach-E Opladen Info. De supersnelle DC-laders (50 kW) geven u tot ongeveer 300 km bereik per uur. Perfect wanneer u snel moet opladen.

EEN OPLAADSTATION ZOEKEN

Met de Mustang Mach-E kunt u uw accubereik gemakkelijk beheren terwijl u onderweg bent. De cloudgebaseerde connectiviteit geeft uitgebreide zoekresultaten per bestemming. Zo kunt u uw routes plannen met de handigste openbare oplaadpunten. Krijg eenvoudig toegang tot functies via het SYNC-aanraakscherm of door opmerkelijk eenvoudige spraakopdrachten te gebruiken, zoals: "Hey Ford, zoek een plek om op te laden.”

UW ROUTE PLANNEN

Een belangrijke FordPass-functie voor de Mustang Mach-E is de EV Tripplanner. Bij het zoeken naar een bestemming geeft het systeem uw huidige laadstatus en resterende rijafstand weer. Het kan zelfs handige openbare oplaadlocaties langs uw geplande route voorstellen, indien nodig. Het kan deze oplaadpunten automatisch in uw rit integreren om het bereik, de efficiëntie, de reistijd en korte pauzes te optimaliseren.

OPLAADTIJDEN AAN OPENBARE OPLAADPUNTEN

Vergelijk hoe lang het zou duren om uw Mustang Mach-E op te laden, aan de hand van drie verschillende soorten openbare oplaadpunten.

Mustang Mach-E public charging graphic

OPLAADPUNT VAN 11 kW

Mustang Mach-E public charging graphic

OPLAADPUNT VAN 50 kW

Mustang Mach-E public charging graphic

IONITY-OPLAADPUNT VAN 150 kW

All-New Ford Mustang Mach-E in motion driving past the lake

RIJBEREIK TOT 600KMPremium RWD Extended Range

Tanken is overbodig.

PLAN UW RITTEN

WAT BEÏNVLOEDT HET RIJBEREIK?

Klik op onderstaande links voor meer informatie