All-New Ford Mustang Mach-E charging

MUSTANG MACH-E OPLADEN

Alles wat u moet weten over het opladen van uw Mustang Mach-E.

 

THUIS OPLADEN

Het opladen van uw Mustang Mach-E thuis is even gemakkelijk als het opladen van uw smartphone. Steek de stekker gewoon in een conventioneel stopcontact met behulp van de universele Ford-oplaadkabel die bij uw voertuig wordt geleverd.

Een optionele Ford Connected Wallbox biedt meer gemak en snellere oplaadtijden dan een stopcontact thuis. De Wallbox is ontworpen om te werken met de FordPass-app, zodat u uw oplaadschema op afstand kunt beheren.

Ford Connected Wallbox installed on a building

OPLAADPUNT THUIS

De Ford Connected WallboxTooltip is een optioneel laadpunt thuis en uw snelste optie om thuis op te laden. Hij kan elk uur meer dan 32 km rijbereik opladen en zorgt 's nachts voor een volledige ladingTooltip. We kunnen u helpen bij het regelen van de installatie van een Ford Connected Wallbox met behulp van onze gespecialiseerde installateur Eneco.

HOU ME OP DE HOOGTE

OPLADEN VIA STOPCONTACT THUIS

De meegeleverde universele Ford-oplaadkabel kan ook worden aangesloten op een stopcontact met hoog vermogen, voor maximaal 20 km rijbereik per uurTooltip. U kan ook een gewoon stopcontact gebruiken. Het opladen gaat dan langzamer, met ongeveer 8 km bereik per uur, maar kan handig zijn wanneer u onderweg bent en vrienden bezoekt die geen oplaadvoorziening hebben.

Net als voor de Ford Connected Wallbox hebt u een gekwalificeerde elektricien nodig om een stopcontact met hoog vermogen voor u te installeren.

Ford Universal Charging Cable with the home socket
Public charging map

OPLADEN OP PUBLIEKE PLAATSEN

De Mustang Mach-E is uitgerust voor zowel AC als DC opladen en wordt geleverd met 5 jaar gratis toegang tot het FordPass oplaadnetwerk met meer dan 150.000 beschikbare oplaadpunten in heel Europa.

Ford is ook een van de oprichters van het IONITY-netwerk voor snel opladen, met tegen eind 2020 400 oplaadstations en 2400 oplaadpunten op belangrijke snelwegen in heel Europa.

A woman charging an all-new Ford Mustang Mach-E at an IONITY charging station

IONITY-LAADNETWERK

Het IONITY-netwerk biedt de snelste oplaadmethode. De krachtige DC-laders (150 kW) kunnen ongeveer 119 km leveren in 10 minutenTooltip. Ideaal voor korte rustpauzes op de snelweg, waar u snel uw bereik kunt aanvullen terwijl u een snelle kop koffie of een hapje eet.

OPENBARE OPLAADPUNTEN

Openbare oplaadpunten zijn geweldig voor onderweg en kunnen sneller opladen dan wanneer u thuis bent. Openbare AC-oplaadpunten leveren een lading van 10-80% in 7,2 uurTooltip. Terwijl DC-laders (50kW) een lading van 10-80% kunnen leveren in 90 minuten. Perfect wanneer u onderweg moet opladen.

A man charging an all-new Ford Mustang Mach-E
All-New Ford Mustang Mach-E in motion driving past the lake

RIJBEREIK TOT 610KMCX727 RWD Targeted Range

Tanken is overbodig.

PLAN UW RITTEN

WAT BEÏNVLOEDT HET RIJBEREIK?