All-New Ford Mustang Mach-E charging

MUSTANG MACH-E OPLADEN

Alles wat u moet weten over het opladen van uw Mustang Mach-E.

MUSTANG MACH-E OPLADEN


We werken eraan om elk aspect van het opladen van uw Mustang Mach-E eenvoudig en praktisch te maken. We hebben nu meer dan 500.000 laadpunten in ons BlueOval™ Charge Network. en bieden een verscheidenheid aan oplossingen voor uw thuislaadbehoeften.

Alles over opladen

Ford Mustang Mach-E charging cable close up

OPLAADSTEKKERS EN -KABELS

De Mustang Mach-E wordt geleverd met een kabel voor gebruik op openbare AC-stations, omdat niet overal een eigen kabel is ingebouwd. Alle krachtige openbare DC-oplaadstations hebben speciale, ingebouwde oplaadkabels, zodat u geen kabel hoeft mee te nemen. Om thuis op te laden, kunt u de Mustang Mach-E eenvoudig aansluiten op uw gewone netvoeding met behulp van een optionele oplaadkabel.

OPENBARE OPLAADPUNTEN

Openbare oplaadpunten zijn geweldig voor onderweg en kunnen sneller opladen dan wanneer u thuis bent. 50kW DC openbare oplaadpunten kunnen vaak in 90 minuten 10-80% opladen. Terwijl 150kW DC oplaadpunten in slechts 45 minutenLaadprestaties voor een Mustang Mach-E RWD 10-80% opladen. Perfect wanneer u snel moet opladen.

EEN OPLAADSTATION ZOEKEN

Met de Mustang Mach-E kunt u uw accubereik gemakkelijk beheren terwijl u onderweg bent. De cloudgebaseerde connectiviteit geeft uitgebreide zoekresultaten per bestemming. Zo kunt u uw routes plannen met de handigste openbare oplaadpunten. Krijg eenvoudig toegang tot functies via het SYNC-aanraakscherm of door opmerkelijk eenvoudige spraakopdrachten te gebruiken, zoals: "Hey Ford, zoek een plek om op te laden.”

UW ROUTE PLANNEN

Een belangrijke FordPass-functie voor de Mustang Mach-E is de EV Tripplanner. Bij het zoeken naar een bestemming geeft het systeem uw huidige laadstatus en resterende rijafstand weer. Het kan zelfs handige openbare oplaadlocaties langs uw geplande route voorstellen, indien nodig. Het kan deze oplaadpunten automatisch in uw rit integreren om het bereik, de efficiëntie, de reistijd en korte pauzes te optimaliseren.

All-New Ford Mustang Mach-E in motion driving past the lake

RIJBEREIK TOT 600KMPremium RWD Extended Range

Tanken is overbodig.

PLAN UW RITTEN

WAT BEÏNVLOEDT HET RIJBEREIK?

Klik op onderstaande links voor meer informatie