Ford Explorer® opladen

Close

Onderweg opladen


BlueOval Charge Network

Krijg toegang tot het Ford BlueOval Charge NetworkMmeer en laad uw elektrische Explorer® op bij een van de meer dan 600.000 openbare oplaadpunten met wissel- en gelijkstroom in 36 Europese landen.

 

IONITY

IONITY is een van de vele laadpaalnetwerken binnen BlueOval waarmee u toegang krijgt tot snelle laadpunten met gelijkstroom, voorzien van een laadcapaciteit tot 400 kW. Reken op de snelste manier om op te laden wanneer u langere afstanden aflegt.

 

Laadkabels voor elektrische voertuigen

Uw elektrische Ford Explorer® wordt geleverd met een Mode 3-oplaadkabel voor gebruik bij openbare oplaadpunten met wisselstroom. Supersnelle oplaadpunten met gelijkstroom zijn voorzien van een eigen kabel om uw reis nog gemakkelijker te maken.

Person and child next to a charging Ford Explorer

Thuis opladen

 

Een thuislader voor elektrische voertuigen gebruiken

Investeer in een thuislader voor elektrische voertuigen om uw voertuig op de snelste manier aan uw woning op te laden. U kunt de Explorer® zelfs 's nachts veilig laten opladenCX740S Launch - Charge Speed.

 

Een stopcontact in huis gebruiken

De optionele Mode 2-oplaadkabel kan uw Explorer opladen via elk 230V-stopcontact in huisCX740S Launch - Standard socket is checked. Aangeraden om enkel occasioneel te gebruiken.