Nieuwe Ford Capri® opladen

Close

Thuis opladen


Een thuislader voor elektrische voertuigen gebruiken

Investeer in een thuisladerCX740L - Home Charger voor elektrische voertuigen om uw voertuig op de snelste en gemakkelijkste manier aan uw woning op te laden. U kunt uw Ford Capri® zelfs 's nachts opladen, net als uw telefoon. 

 

Een stopcontact in huis gebruiken

De optionele Type 2 Mode 2-oplaadkabel kan uw voertuig opladen via elk 230V-stopcontact. Best te gebruiken voor occasionele, dringende laadbeurten.CX740L - Home Socket

Onderweg opladen

 

BlueOval™ Charge Network

Krijg toegang tot het Ford BlueOval Charge NetworkCX740L - BlueOval en laad uw elektrische Ford Capri® op bij een van de meer dan 600.000 openbare oplaadpunten met wissel- en gelijkstroom in 36 Europese landen.

 

IONITY

IONITY is een van de vele laadpaalnetwerken binnen het BlueOval Charge Networken biedt toegang tot snelle laadpunten met gelijkstroom om uw Capri® op volle snelheid op te laden.

 

Oplaadkabels

Uw nieuwe Ford Capri® wordt standaard geleverd met een Type 2 Mode 3-oplaadkabel voor gebruik bij alle openbare oplaadpunten met wisselstroom. Oplaadpunten met gelijkstroom hebben hun eigen kabel om uw reis nog gemakkelijker te maken.