EIGENSCHAPPEN

Ford Transit Custom interior view with pastry

COMFORT & GEMAK 

Ford Transit Custom interior view with laptop

MOBIEL KANTOOROptionele functie, beschikbaar begin 2024.

Perfect voor bestuurders van wie de bestelwagen ook dienst doet als kantoor op wielen. Dankzij een kantelbaar stuur verandert u de cabine in een praktische, multifunctionele omgeving voor een hele reeks dagelijkse activiteiten, waaronder kantooradministratie of een koffiepauze. De flexibele dubbele passagiersstoel vooraan van de nieuwe Transit Custom beschikt over gemakkelijk bereikbare opbergruimten onder de zetel, groot genoeg voor het opbergen van een laptop, documenten en handige kantoorbenodigdheden.

DELIVERY ASSIST

Ontworpen voor bezorgers van de laatste kilometer. Delivery AssistDe beschikbaarheid van o integreert met het 13-inch touchscreenV769 Voice-operated systems, wat u in staat stelt om veel van de taken die tijdens elke levering worden uitgevoerd te optimaliseren. Zo bespaart u tijd. Taken kunnen worden geconfigureerd op basis van wat voor u en uw bedrijf werkt, waaronder parkeerrem, motor uitschakelen, ramen sluiten, risico's inschakelen en meer. 

Ford Transit Custom delivery assist
Ford Transit Custom interior view

CONNECTIVITEIT

Ford Transit Custom in red

GEBRUIK

Ford Transit Custom in the evening

RIJERVARING

Ford Transit Custom digital instrument cluster

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL 

Alle informatie die u nodig heeft, recht voor uw neus. Het digitaal instrumentenpaneel met high-definition geeft bestuurdersinformatie weer in handige, snel te begrijpen pictogrammen. U kunt ook prioriteit geven aan welke informatie u wilt zien, inclusief navigatieopdrachten en informatie over de voertuigstatus.De Driver Assist-functies z

LED HEADLIGHTS

Signature LED Headlights have an Adaptive Front Lighting SystemDriver-assist features are supplemental 4. Providing you with optimal lighting in changing conditions, for example going from a well-lit city to a dark rural area. A glare-free high beam also comes as standard on Limited model and above, to avoid dazzling other road users. 

Ford Transit Custom led headlights
Ford Transit Custom auto shifter

AUTO SHIFTER

De nieuwe auto-shifter is nu opwaarts gemonteerd om eenvoudig door de cabine te komen. De nieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen kan worden bekeken in het IP-paneel en levert een sleepvermogen van maximaal 2.500 kg, naast een naadloze, vlotte rijervaring zodat u en uw passagiers van de reis kunnen genieten.

Ford Transit Custom Trail

PRESTATIES

Ford Transit Custom driving modes

RIJMODI 

De nieuwe Transit Custom is verkrijgbaar in zes rijmodiDe Driver Assist-functies z (Normal, Eco, Sport, Slippery Road, Tow/Haul en Trail) voor een gasrespons, stuur- en schakelgedrag op maat. Elke rijmodus is uniek afgestemd om het rijden in deze omstandigheden gemakkelijker te maken, zodat u overal waar u werkt altijd optimale voertuigprestaties krijgt. 

VIERWIELAANDRIJVING (AWD)

AWDDe Driver Assist-functies z Alleen standaard op Trail-model met automatische transmissie. is ontworpen om tractie te behouden bij winterweer of op slecht terrein, en om het bochtenwerk en de wegligging te verbeteren, zelfs met standaard banden. Dit maakt het de perfecte partner voor uw afgelegen bezorgbedrijf of een avontuur in de sneeuw. 

Ford Transit Custom all-wheel drive (AWD)
Ford Transit Custom mechanical limited slip differential (MLSD)

MECHANISCH SPERDIFFERENTIEEL

Verbetert de wegligging van het voertuig door het motorkoppel bij lage grip automatisch over te brengen naar het wiel met de meeste tractie. Hierdoor kunt u natte, gladde en uitdagende oppervlakken zoals onverharde wegen, grindpaden, campings of sneeuw en ijs comfortabeler aanpakken.

Ford Transit Custom interior view

VEILIGHEID

Ford Transit Custom interior view

AIRBAGS 

We hopen dat u ze nooit nodig zult hebben, maar voor extra gemoedsrust biedt de nieuwe Transit Custom standaard meer airbags dan ooit. De voorste passagiersairbag bevindt zich nu in het dak, waardoor ruimte wordt bespaard in het dashboard. Gordijnairbags voor de achterbank dekken de 2e rij zetels en er bevinden zich zij-airbags achterin de voorstoelen, voor botsingen langs de zijkant of vooraan.

Klik op onderstaande links voor meer informatie