• MAX. LAADRUIMTE
    MAX. LAADRUIMTE
  • MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
    MAX. TOELAATBAAR LAADVERMOGEN
  • ELEKTRISCH RIJBEREIK
    ELEKTRISCH RIJBEREIK
  • CONFIGURATOR

NEW FORD TRANSIT CUSTOM BESTELWAGEN

Europa's best verkochte bestelwagenGebaseerd op S&P Gl heeft een upgrade gekregen. Bekend om zijn kracht en betrouwbaarheid, en nu opnieuw ontworpen. De nieuwe Transit Custom Van is van kop tot teen ontworpen met geavanceerde connectiviteit en productiviteit als belangrijkste aandachtspunten. 

Verkrijgbaar in verschillende elektrische voertuigen of traditionele dieselmotoren, m.i.v. de nieuwe E-Transit CustomBeschikbaar begin 2024.. Met legendarische capaciteiten, maar dan als volledig elektrische bestelwagen voor meer efficiëntieIn vergelijking met conventionele diesel - Transit Custom en zonder uitstoot. 

Slimme nieuwe ontwerpfuncties zorgen ervoor dat u uw bestelwagen als een mobiel kantoor kunt gebruiken. Bovendien zit deze elektrische bestelwagen boordevol intelligente software en Ford Pro-connectiviteitstools die de nuttige werktijd van uw voertuig maximaliseren en de productiviteit van uw bedrijf verhogen: uw bestelwagen heeft nog nooit zo hard gewerkt. 

KIES UW AANDRIJFLIJN

Kies uit een reeks EV- of geavanceerde dieselmotoren. 

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

BEREIK VAN DE E-TRANSIT CUSTOM

TOT 327 KM GESCHAT RIJBEREIKGebaseerd op een volledig geladen accu m

Configurator

BEKIJK WAT ER ANDERS IS

NEEM EEN KIJKJE

Bekijk onze film om vooruit te blikken op de nieuwe Transit Custom.

Ford E-Transit Custom
Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

SLIM LEVEREN

Remmen aan, motor uit, veilig voertuig. Delivery Assist automatiseert de taken die chauffeurs bij elke stop gebruiken.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

SLIM BEHEER

Verbonden met Ford Pro TelematicsFord Pro™ E-Telematics is 12 maanden g of de FordPass Pro-appDe FordPass Pro-app is compatibel, voor maximale productiviteit en veiligheid.

SLIM RIJDEN

Geavanceerde rijhulpsystemen en optionele AWD maken het rijden, parkeren en werken slimmer en veiligerDe Driver Assist-functies zijn be

ONTDEK DE DETAILS

Transit Custom in red

TOOLS OM DE DAGELIJKSE TAKEN AAN TE PAKKEN 

UW MOBIELE KANTOOROptionele functie, beschikbaar begin 2024.

Gebruik uw bestelwagen onderweg als kantoor. Ford SYNC 4Rijd niet w biedt standaard verbeterde connectiviteit, via een nieuwe 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, 13-inch touchscreen en gespreksherkenning. En met het innovatieve kantelstuur kunt u een bureau creëren wanneer u geparkeerd staat, ideaal voor een laptop of om te lunchen! 

Ford Transit Custom interior view with laptop
Ford Transit Custom delivery assist

DELIVERY ASSIST

Ontworpen voor bezorgers van de laatste kilometer. Delivery AssistOptionele functie, beschikbaar begin 2024. stelt u in staat om veel van de taken die tijdens elke levering worden uitgevoerd te optimaliseren. Geconfigureerd via het 13" touchscreen, op maat gemaakte functies, waaronder parkeerrem, motor uitschakelen, ramen sluiten, risico's inschakelen en meer. 

FORD PRO

Meer dan een eenvoudige bestelwagen: de nieuwe Transit Custom vormt slechts één onderdeel van een hele geïntegreerde Ford Pro-oplossing. Dit omvat een reeks intelligente softwaretoepassingen en tools voor het beheer van uw wagenpark, zoals Ford Pro E-TelematicsBeschikbaar begin 2024. en FordPass ProFord Pro™ E-Telematics is 12 maanden g. Alles naadloos verbonden, waardoor de uptime van het voertuig verhoogt en de productiviteit voor uw bedrijf maximaal is. 

Ford Pro integrated service dashboard on tablet
Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

DE HELE DAG DOOR ELEKTRICITEIT

Gebruik uw elektrisch gereedschap overal waar u werkt. De E-Transit Custom is verkrijgbaar met Pro Power Onboard-technologie, zodat u uw elektrisch gereedschap, lampen, laptops of andere apparaten op het terrein kunt aansluiten.

Ford Transit Custom driver smart

DRIVER-ASSIST-TECHNOLOGIE

Parkeren in een drukke straat of een krappe ruimte kan lastig zijn. Maar de Active Park Assist van de nieuwe Transit Custom en de geavanceerde 360°-camera met gesplitst scherm maken het eenvoudigDriver Assist-functies zijn extra's - Transit Custom.

Ford Transit Custom interior view

VEILIGHEID

De nieuwe Transit Custom wordt geleverd met geavanceerde technologieën ter ondersteuning van de bestuurderDriver Assist-functies zijn1, zodat u overal waar u werkt veilig bent. 

Security locks

BEVEILIGING

Neem beveiliging serieus, met een reeks optionele high-security lockpacks van TVL. 

FORD TRANSIT CUSTOM MS-RT

Adembenemend sportief ontwerp, op maat gemaakte interieurupgrades en onmiskenbare aanwezigheid op de weg. Met zijn onderscheidende karakter en onwrikbare prestaties is de Ford Transit Custom MS-RT uw betrouwbare metgezel, ongeacht de uitdaging die u ermee aangaat.

Ontdek

ford transit custom msrt green front

HET ASSORTIMENT

Red Ford Transit Custom Van driving on the road

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2024

Uw bedrijf versterken met een kampioen? De nieuwe Ford Transit Custom, Europa's favoriete 1 ton bestelwagenGebaseerd op S&P Gl, heeft de prestigieuze International Van of the Year award gewonnen (IVOTY 2024). De beste beloning voor al uw harde werk!

Klik op onderstaande links voor meer informatie