FordLiive

FORDLIIVE 

VERBONDEN UPTIME-SYSTEEM

FORDLIIVE

HOUD UW BEDRIJFSVOERTUIGEN EN UW BEDRIJF GEZOND

Als voertuigen stilvallen, stoppen bedrijven met werken. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om uw voertuigen in goede staat te houden.

Maak kennis met FORDLiive voor slimmere onderhoudsbeslissingen, een snellere doorlooptijd en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning. FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productieve uptime van uw verbonden Ford-bedrijfsvoertuig te maximaliseren.

Zodra ze zijn geregistreerd bij FORDLiive, via FordPass Pro of Ford Telematics, hebben onze klanten en Transit Center-teams toegang tot dezelfde slimme onderhoudsinformatie.

Dit betekent dat uw verdeler de noodzakelijke werkzaamheden aan uw voertuig plus alle andere eventuele werkzaamheden die beter tegelijk kunnen worden uitgevoerd al geïdentificeerd heeft voordat uw voertuig de Transit Center-werkplaats bereikt. Zo kan hij samen met u het beste tijdschema bepalen om uw bedrijf draaiende te houden. Bovendien kan de verdeler plannen welke onderdelen en technische ondersteuning nodig zijn voor de afspraak, om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden zonder onnodige vertragingen kunnen worden uitgevoerd.

Maar FORDLiive is meer dan alleen een dataservice. Onze FORDLiive-centra met FORDLiive-specialisten staan centraal. Ze verbinden onze Transit Center-verdelers rechtstreeks met de uitgebreide kennis en middelen van Ford, om ervoor te zorgen dat u zo snel en zo goed mogelijk wordt geholpen met technisch advies of de onderdelen krijgt die nodig zijn om uw voertuigen op de weg te houden. Samen met onze Transit Center-verdelers werken we voortdurend aan het maximaliseren van de uptime van onze klanten met bedrijfsvoertuigen.

FordLiive connected uptime system
man in high viz jacket in building site looking at his mobile phone with FordPass Pro

VOORSPRONG MET SLIMME ONDERSTEUNING

Elke klant met een verbonden bedrijfsvoertuig kan nu profiteren van een reeks slimme functies om de voertuigen optimaal te laten presteren. Wagenparkbeheerder? Startende kleine ondernemer? Maakt niet uit, als zakelijke klant profiteert u van alle voordelen.

Wanneer u contact opneemt met een Transit Center-verdeler heeft deze toegang tot maximaal 60 dagen van uw voertuigstatus, zodat hij het beste advies kan geven, op toekomstige onderhoudsbehoeften kan anticiperen en doorlooptijden kan verkorten.

Meer info

FORD PRO™ SERVICE

Wij zetten ons in om de downtime van uw voertuig te minimaliseren, uw productiviteit te maximaliseren en ongemakken en kosten voor uw bedrijf te beperken. Profiteer van een reeks specialistische mogelijkheden, waaronder langere openingstijden, snel onderhoud terwijl u wacht en eenvoudige toegang tot online onderhoud boeken.

Meer info

alt
FORDLiive Centres

FORDLIIVE-CENTRA

FORDLiive-centra zijn essentieel om uw bedrijfsvoertuig in goede staat te houden. Ze benutten de kracht van het bredere Ford-netwerk en de partnerschappen met wegenwachtdiensten om zowel onze klanten als verdelers te ondersteunen.

FORDLiive-centra verbinden onze FORDLiive-specialisten in realtime met onze erkende Ford-monteurs voor bedrijfsvoertuigen en expertise, middelen en gegevens over de staat van het voertuig, om te bepalen waar assistentie kan worden geboden om technische problemen op te lossen of onderdelen te verzenden.

Meer info

FORD TELEMATICS

Met behulp van Ford Telematics kunnen we de staat van het voertuig in realtime controleren, proactief onderhoud en reparaties voorstellen en deze plannen wanneer het uw chauffeurs en uw bedrijf het beste uitkomt.

En als een voertuig uitgebreidere werkzaamheden nodig heeft, kunt u kiezen uit geschikte vervangingen. Uw bedrijf kan dus zonder onderbreking blijven draaien.

Meer info

man in office in front of computer