HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > PUMA > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Modern leven vereist vaak een inventieve benadering van hoe ruimte wordt gebruikt. De Ford Puma omhelst deze manier van denken en biedt als de beste in zijn klasse ongeëvenaarde laadruimte achteraan, dankzij het innovatieve MegaBox-compartiment dat 80 liter extra bergruimte biedt.

Naast stijlvolle flair en een indrukwekkende verschijning, is het prachtig vormgegeven exterieur van de Puma in balans met de doordachte functionaliteit. De details van het design zijn dan ook erg veelzijdig. 

 

Kijk, dat is handig! 

De laadruimte van de Puma is voorzien van een innovatief nieuw MegaBox onderste laadcompartiment. De MegaBox biedt niet alleen 80 liter extra opbergruimte en kan indien nodig voorwerpen tot 115 cm hoog opbergen, maar is ook voorzien van een waterdichte voering en een aftapplug, zodat u hem gemakkelijk kunt schoonmaken met water en de ideale ruimte hebt voor het opbergen van natte laarzen of modderige sportkleding. 

Al de ruimte die u nodig hebt 

Welke serie u ook kiest, Ford Puma geeft u alle opbergruimte die u nodig hebt. De zetels achterin kunnen 60/40 worden opgesplitst voor extra veelzijdigheid. U kunt ze zo nodig zelfs plat leggen voor meer bagageruimte. 

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Aanpasbare hoedenplank

De Ford Puma heeft een aanpasbare hoedenplank die niet op de tweede rij zetels is bevestigd en omhoog gaat met de achterklep, wat betekent dat zijn positie kan worden aangepast om ruimte te bieden voor grotere artikelen. 

Nooit meer zoeken naar uw sleutels.

De handenvrije kofferklep biedt gemakkelijke toegang tot de laadruimte in de Puma, zelfs wanneer u uw handen vol hebt. Als u uw KeyFree-sleutelhanger in uw zak of tas hebt, kunt u met een zachte voetbeweging onder het midden van de achterbumper de kofferklep openen zonder dat u iets hoeft aan te raken. De kofferklep kan ook worden geopend en gesloten terwijl u in de auto zit.

 

Ford Puma with a couple opening booth hands free
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Moet u nog meer meenemen?

Als u nog grotere voorwerpen moet meenemen, dan kunt u kiezen voor optionele dakrails en/of een handige verwijderbare trekhaak.

Top