Home > Personenwagens > NEW PUMA > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Niet alleen geweldig om naar te kijken, maar ook slim. Het Ford Puma-interieur omhult u in stijlvol design en met leder beklede verfijning. De voorste zetels zijn voorzien van lendensteun en massagefunctie voor extra comfort. En de fel afgewerkte details aan de binnenkant verhogen het verfijnde stijlgevoel. Dankzij tal van slimme functies en innovatieve technologieën heeft u alles onder controle. Van het 12,3" digitaal instrumentendisplay en het geavanceerde 8" touchscreen tot een scala van aanvullende diensten en functies die beschikbaar zijn via uw SYNC 3-infotainmentsysteem en FordPass Connect-modem - elk element is ontworpen om uw rit zo aangenaam mogelijk te doen verlopen.

Ford Puma close up on screen showing info from FordPass Connect

De sleutel tot een meer verbonden wereld

Ford Puma is verkrijgbaar met de FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw ingebouwde navigatiesysteem wordt gestuurd. Lokale gevareninformatie, weergegeven als waarschuwingssymbolen op uw instrumentenpaneel, adviseert u over eventuele obstakels die u nadert. In geval van een ongeluk kan FordPass Connect automatisch een eCallFordPass eCall plaatsen bij de hulpdiensten en hen de locatie van uw voertuig communiceren. 

Lees meer

Download de FordPass-app voor nog meer functies 

FordPass Connect wordt nog krachtiger wanneer het is gekoppeld aan uw smartphone via de FordPass-app. Nadat u bent verbonden, ontgrendelt u een reeks innovatieve nieuwe functies. U kunt bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te lokaliseren en op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofniveau, het aantal kilometers en de bandenspanning controleren en waarschuwingen over de veiligheid van uw voertuig direct op uw telefoon ontvangen. U kunt uw navigatiesysteem ook van thuis uit programmeren door een bestemming rechtstreeks vanaf uw telefoon naar de auto te verzenden.

 

A woman holding mobile phone with FordPass App
Ford Puma close up showing digital cluster

Toon uw voorkeur

Een uniek aandachtspunt van het Puma-interieur is het nieuwe digitale instrumentenpaneel. Dit slimme 12,3" LCD-kleurenscherm maakt gebruik van vrij stromende technologie, waardoor het scherm met het dashboard mee kan buigen voor een naadloos vloeiend interieur. Informatie wordt in hoge definitie weergegeven met intuïtieve en gemakkelijk te lezen pictogrammen en verandert van kleur en configuratie naar gelang de geselecteerde rijmodus. 

U kunt ook prioriteit geven aan welke informatie wordt weergegeven, inclusief navigatiewaarschuwingen, en de voorkeursinstellingen van afzonderlijke bestuurders programmeren. 

Ga handenvrij met SYNC 3 

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. En u kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen: "Ik heb honger". Het kan ook uw sms-berichten luidop voorlezen. Het kleurentouchscreen werkt met knijp- en veegbewegingen voor een intuïtieve navigatie. SYNC 3 maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen. 

Ford Puma close up on SYNC 3 screen
Ford Puma close up on speakers

Muziek zoals die bedoeld is 

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. Dat is precies wat u kunt verwachten van de nieuwe Ford Puma. Waarom? Omdat hij verkrijgbaar is met B&O. Een eersteklas audiosysteem van 575 watt dat is ontworpen en verfijnd voor Puma door gespecialiseerde B&O-geluidstechnici. Deze rijke, krachtige set van 10 luidsprekers bevat een subwoofer die slim is ingebouwd in het achterste schot, zodat de Puma-laadruimte niet in het gedrang komt. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in de concertzaal van uw auto. 

Massagezetels voor de lenden 

De voorste zetels van de Ford Puma zijn uitgebreid met een lumbale massagefunctie voor extra comfort en ondersteuning. De 3-wegs verstelbare massage-instellingen, die met een druk op de knop worden geactiveerd, revitaliseren vermoeide spieren - ideaal voor langere rittenTooltip.

Ford Puma close up on massage seats
Ford Puma close up on removable seat covers

Drank gemorst? Modderpoten? Geen probleem. 

Het leven in de stad kan hectisch zijn. Drankjes kunnen worden gemorst en natte voeten kunnen modder en vuil binnen brengen. En u bent niet iemand iemand die zijn auto constant schoonmaakt. Daarom hebben we nieuwe zetels ontwerpen voor uw Puma, met volledig verwijderbare zetelhoezen voor en achter. De zetelhoezen zijn ook wasbaar in de wasmachine en hebben een geïntegreerde rits, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn wanneer dat nodig is. Of als u gewoon zin heeft in verandering, kunt u bij uw Ford-verdeler een aantal zetelhoezen met rits als optionele accessoires kopen. 

Laat het zonnetje binnen 

De Puma is verkrijgbaar met een panoramisch dak over de volledige lengte dat het stalen dakpaneel volledig vervangt. Hierdoor stroomt natuurlijk licht in de auto om een licht en luchtig interieur te creëren. De voorste helft is elektrisch en kan naar achteren kantelen of schuiven, en met het intrekbare zonnescherm over de volledige lengte kunt u het glas openen voor frisse lucht terwijl u beschermd bent tegen de zon.

 

Ford Puma view of panoramic roof
Top