HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > PUMA > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Niet alleen geweldig om naar te kijken, maar ook slim. Het Ford Puma-interieur omhult u in stijlvol design en met leder beklede verfijning. En de fel afgewerkte details aan de binnenkant verhogen het verfijnde stijlgevoel. Dankzij tal van slimme functies en innovatieve technologieën heeft u alles onder controle. Van het 12,3" digitaal instrumentendisplay en het geavanceerde 8" touchscreen tot een scala van aanvullende diensten en functies die beschikbaar zijn via uw SYNC 3-infotainmentsysteem en FordPass Connect-modem - elk element is ontworpen om uw rit zo aangenaam mogelijk te doen verlopen.

Ford Puma close up on screen showing info from FordPass Connect

De sleutel tot een meer verbonden wereld

Ford Puma is verkrijgbaar met de FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem.  Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw ingebouwde navigatiesysteem wordt gestuurd. Een gloednieuwe functie is de lokale gevareninformatie. Lokale gevareninformatie, weergegeven als waarschuwingssymbolen op uw instrumentenpaneel, adviseert u over eventuele obstakels die u nadert. In geval van een ongeluk kan FordPass Connect automatisch een eCallFordPass eCall plaatsen bij de hulpdiensten en hen de locatie van uw voertuig communiceren. 

Lees meer

Gewoon slim

De FordPass-app verbindt u naadloos met uw Puma, zodat u intelligent en intuïtief kunt blijven rijden. Krijg op afstand toegang tot uw voertuig, waar u ook bent. Volg de locatie en vergrendel uw voertuig op afstand voor extra gemoedsrust. Realtime verkeersinformatie wordt rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw voertuig gestuurd. Hierdoor kunt u verkeersopstoppingen vermijden. Meldingen over de staat van uw voertuig worden rechtstreeks naar uw telefoon gestuurd. U bent meteen op de hoogte van eventuele problemen zodat ze snel opgelost kunnen worden.

A woman holding mobile phone with FordPass App
Ford Puma close up showing digital cluster

Toon uw voorkeur

Een uniek aandachtspunt van het Puma-interieur is het nieuwe digitale instrumentenpaneel. Dit slimme 12,3" LCD-kleurenscherm maakt gebruik van vrij stromende technologie, waardoor het scherm met het dashboard mee kan buigen voor een naadloos vloeiend interieur. Informatie wordt in hoge definitie weergegeven met intuïtieve en gemakkelijk te lezen pictogrammen en verandert van kleur en configuratie naar gelang de geselecteerde rijmodus. 

U kunt ook prioriteit geven aan welke informatie wordt weergegeven, inclusief navigatiewaarschuwingen. 

Handenvrij met SYNC 3

Ford SYNC 3 helpt u verbonden te blijven. U kunt uw telefoon, muziek en navigatie bedienen met natuurlijke spraakopdrachten. Met draadloze kaartupdates en Live Traffic-informatie wordt uw route automatisch aangepast op basis van de weg die voor u ligt, zodat u meer ontspannen en op tijd aankomt. Het kleurentouchscreen maakt gebruik van knijp- en veegbewegingen voor intuïtieve bediening en verbinding met Apple CarPlay en Android Auto. Bovendien hebt u met AppLink toegang tot enkele van uw favoriete smartphone-apps.

Ford Puma close up on SYNC 3 screen
Ford Puma close up on speakers

Muziek zoals die bedoeld is 

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. Dat is precies wat u kunt verwachten van de Ford Puma. Waarom? Omdat hij verkrijgbaar is met B&O. Een eersteklas audiosysteem van 575 watt dat is ontworpen en verfijnd voor Puma door gespecialiseerde B&O-geluidstechnici. Deze rijke, krachtige set van 10 luidsprekers bevat een subwoofer die slim is ingebouwd in het achterste schot, zodat de Puma-laadruimte niet in het gedrang komt. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in de concertzaal van uw auto. 

Drank gemorst? Modderpoten? Geen probleem. 

Het leven in de stad kan hectisch zijn. Drankjes kunnen worden gemorst en natte voeten kunnen modder en vuil binnen brengen. En u bent niet iemand die al te bezorgd is over hoe brandschoon uw auto is. Daarom hebben we nieuwe zetels ontwerpen voor uw Puma, met volledig verwijderbare zetelhoezen voor en achter. De zetelhoezen zijn ook wasbaar in de wasmachine en hebben een geïntegreerde rits, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn wanneer dat nodig is.  En als u eens wat anders wilt, kunt u gewoon een andere zetelhoes met rits uit onze collectie kiezen.

Ford Puma close up on removable seat covers
Ford Puma view of panoramic roof

Laat het zonnetje binnen 

De Puma is verkrijgbaar met een panoramisch dak over de volledige lengte dat het stalen dakpaneel volledig vervangt. Hierdoor stroomt natuurlijk licht in de auto om een licht en luchtig interieur te creëren. De voorste helft is elektrisch en kan naar achteren kantelen of schuiven, en met het intrekbare zonnescherm over de volledige lengte kunt u het glas openen voor frisse lucht terwijl u beschermd bent tegen de zon.

 

De perfecte temperatuur

Verwarmde voorzetels zijn verkrijgbaar voor zowel de bestuurder als de passagier. En voor uw comfort kunt u voor elke zitplaats kiezen uit drie verschillende warmtestanden. Een verwarmd stuurwiel is ook ontworpen om uw handen warm te houden op een ijzige ochtend, een kille dag of een ijskoude nacht. En met de FordPass-app kunt u uw Puma verwarmen en klaarmaken voordat u vertrekt. Start de motor op afstandRemote Start om ervoor te zorgen dat de voorruit ijsvrij is en klaar om te vertrekken wanneer u dat wilt.

Ford Puma close up on massage seats
Top