Wat is de FordPass®*- functie Wifi in voertuig?

Met de functie Wifi in voertuig kunt u een wifi-hotspot creëren, die internettoegang biedt voor maximaal 10 apparaten met de FordPass® Connect-modem. De wifi heeft een bereik tot 15m buiten het voertuig.

Heb ik Wifi in voertuig?

Voor voertuigen met SYNC® 4 en SYNC 4A kan een wifi-hotspot worden ingesteld.

De gratis proefperiode bestaat uit 1 GB data of 1 maand, wat zich het eerst voordoet.

Na de proefperiode hebt u de optie om een contract af te sluiten met Vodafone om de wifi-hotspot van uw voertuig te blijven gebruiken.

Aanvullende informatie

Hoe kan ik het wifi-datagebruik van mijn Ford bekijken?
Hoe kan ik mijn FordPass wifi-verbinding inschakelen?
Hoe kan ik mijn FordPass wifi-dataplan instellen?

*FordPass-app is compatibel met selecte smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.