Hoe kan ik het datagebruik van de wifi-hotspot van mijn Ford bekijken?

U kunt uw resterende percentage data bekijken in de FordPass®*-app of op uw SYNC® 4 of SYNC 4A-scherm.

Uw internetgebruik bekijken

Selecteer uw weergave in de onderstaande opties voor de volgende stappen:

Via de FordPass-app

Het datagebruik van uw wifi-hotspot bekijken in de FordPass-app:

1. Zorg dat u een voertuig hebt toegevoegd aan uw account.
  2. Bevestig dat uw FordPass Connect-modem is geactiveerd
  3. Open de FordPass-app.
  4. Tik op het scherm Voertuig.
  5. Selecteer Functies en instellingen.
  6. Tik op Wifi-hotspot.

FordPass geeft het volgende weer:

• Uw type dataplan.
  • Datagebruik bij benadering.
  • De vervaldatum van uw data.

Opmerkingen:

• Als u Mijn account beheren selecteert, wordt u doorgestuurd naar de .
  • Als u Draadloze instellingen selecteert, kunt u het wifi-wachtwoord en -naam bewerken.

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met een Gids via de opties Account > Help in FordPass.

Via uw SYNC 4 of SYNC 4A-scherm

Het datagebruik van uw wifi-hotspot bekijken op uw SYNC-scherm:

1. Zorg ervoor dat u in het voertuig zit, dat het voertuig aan blijft, met draaiende motor, in de Parkeerstand (P) en zich in een goed geventileerde ruimte bevindt.
  2. Selecteer het pictogram Start.
  3. Tik op Wifi-hotspot.
  4. Selecteer Datagebruik.

Het deel Datagebruik op SYNC 4 of SYNC 4A geeft het volgende weer:

• Uw type dataplan.
  • Datagebruik bij benadering.
  • De vervaldatum van uw data.
  • De knop Vernieuwen om alle wifi-informatie opnieuw te laden.
  • Waarschuwingen bij lage resterende data bij 75%, 90% en 100% gebruik.

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met uw Customer Relations Centre voor aanvullende ondersteuning.

Aanvullende informatie

Wat is de FordPass-functie wifi in voertuig?
Hoe schakel ik mijn Wi-Fi Hotspot-verbinding in?
Hoe stel ik mijn data-abonnement voor de Wi-Fi Hotspot in?
Welke voertuigen zijn uitgerust met de functie wifi-hotspot?

*FordPass-app is compatibel met selecte smartphoneplatformen en is beschikbaar via download.Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.