New Ford E-Transit with delivery men loading up boxes in 3/4 back view

E-TRANSIT EIGENSCHAPPEN

GEEN COMPROMISSEN

E-Transit exterior view graphic of rear-wheel motor

ELEKTRISCHE ENERGIE

Ervaar zelf hoe een elektrisch voertuig u kan helpen om uw werkdag optimaal te benutten. Met de krachtigste achterwielaangedreven elektromotor in zijn klasse laat de E-Transit u vlot en snel accelereren. Met 184 pk of 269 pk vermogen en 430 Nm koppel beschikt u over al het nodige om de klus te klaren.

PRO POWER ONBOARD

Ford E-Transit kan ook stroom voorzien voor al uw werktuigen, ongeacht waar u aan het werk bent. Dit is een optionele uitrusting. Pro Power Onboard levert 2.3 KW stroom zonder dat u een generator nodig hebt. U kunt naar believen uw boren, zagen, laptops of andere elektrische toestellen inpluggen in de E-Transit en direct aan het werk gaan.

ONAFHANKELIJKE ACHTERWIELOPHANGING

De achterwielophanging van de E-Transit is opnieuw ontworpen om de draagkracht te maximaliseren en de prestaties te verbeteren. U kunt tot 1.758 kg vracht vervoerenSpace and Load limitation, en de zware onafhankelijke achterwielophanging verbetert de besturing en tractie, zowel in geladen als in ongeladen toestand.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

De intelligent ontworpen accu bevindt zich onder de hoofdcarrosserie van de elektrische bestelwagen om de ruimte te maximaliseren. De E-Transit is beschikbaar in vijf carrosseriestijlen, zodat u tussen de 9,5 en 15,1 m3 laadruimte heeftSpace and Load limitation.

CONNECTIVITEIT

Ford E-Transit internal view of dashboard screen

SYNC 4

SYNC 4Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden infotainmentsysteem, met geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. Cloudconnectiviteit maakt Software Update mogelijk om ervoor te zorgen dat het systeem altijd evolueert. Het wordt ook geleverd met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12inch touchscreen en nog veel meer.

E-Transit external view with close up of hand using mobile phone

FORD TELEMATICS

Heeft u een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van uw voertuigen te minimaliseren. Met krachtige, datagestuurde inzichten kan u de dagelijkse activiteiten van uw wagenpark begrijpen. U kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossenFord Telematics.

Person using the FordPass Pro App

FORDPASS PRO

Of u nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft u de mogelijkheid om uw voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kunt u de locatie en status van uw voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meerFordPass Pro.

E-Transit external view with construction worker using the FordPass Pro app

VANOP AFSTAND STARTEN

Gebruik de FordPass Pro-app op uw telefoon om de gewenste cabinetemperatuur in te stellen en de klimaatregeling vanuit uw huis of kantoor te activeren. Uw E-Transit wordt vooraf geconditioneerd en wacht op u wanneer het tijd is om achter het stuur te kruipen.

GEEN UITSTOOT

VEILIGHEID

Klik op onderstaande links voor meer informatie