All-New E-Transit Double Cab in Van side view

GELADEN OM BEMANNING EN VRACHT TE VERVOEREN

E-TRANSIT MULTI-USE (BESTELWAGEN MET DUBBELE CABINE)

Het getoonde model is uitgerust met opties en accessoires.

 • miles Geschat elektrisch rijbereik heeft betrekking op de L3 H2
  ELEKTRISCH RIJBEREIK
 •   Heeft betrekking op de 420-serie L3 H2
  MAX. BRUTO LAADVERMOGEN
 • m3 Max. laadcapaciteit heeft betrekking op de L3 H3 E-Transit Multi-use
  MAX. LAADRUIMTE
 • Gebaseerd op een 150 kW DC
  15% - 80% DC SNELLADEN
 • TESTRIT AANVRAGEN

FORD E-TRANSIT MULTI-USE (BESTELWAGEN MET DUBBELE CABINE)

Een combinatie van passagierscomfort en de gerenommeerde robuustheid van de Ford Transit. Met de E-Transit Multi-use is er genoeg ruimte voor al uw personeel en hun materiaal. 

Drie voorzetels en een ruime tweede rij zitplaatsen bieden plaats aan maximaal zeven personen. Terwijl twee beschikbare opties voor dakhoogte tot 8 kubieke meter laadvermogen opleveren. 

Een reeks intelligente SYNC 4 en FordPass Pro-connectiviteitsfuncties en Ford Pro E-Telematics en wagenparkbeheeroplossingen helpen om de inzetbaarheid van voertuigen te maximaliseren en de productiviteit voor uw bedrijf te verbeteren.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Bekijk onze film om de Ford E-Transit in actie te zien.

E-Transit front three-quarter view

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

MOEITELOOS OPLADEN

CONNECTIVITEIT

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Of u nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft u de mogelijkheid om uw voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kunt u de locatie en status van uw voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meerFordPass Pro.

Meer over FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Heeft u een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van uw voertuigen te minimaliseren. Met krachtige, datagestuurde inzichten kan u de dagelijkse activiteiten van uw wagenpark begrijpen. U kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossenFord Telematics.

Meer over Ford Telematics

Ford Pro Telematics Live Map view

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

FORD SYNC 4

SYNC 4Ford SYNC 4 is een met de cloud verbonden infotainmentsysteem, met geavanceerde routeplanning en spraakherkenning. Cloudconnectiviteit maakt Software Update mogelijk om ervoor te zorgen dat het systeem altijd evolueert. Het wordt ook geleverd met draadloze smartphone-integratie, een nieuw 12inch touchscreen en nog veel meer.

PRO POWER ONBOARD

Ford E-Transit kan ook stroom voorzien voor al uw werktuigen, ongeacht waar u aan het werk bent. Dit is een optionele uitrusting. Pro Power Onboard levert 2.3 KW stroom zonder dat u een generator nodig hebt. U kunt naar believen uw boren, zagen, laptops of andere elektrische toestellen inpluggen in de E-Transit en direct aan het werk gaan.

SELECTEERBARE RIJMODI

Pas aan hoe uw E-Transit rijdt met 3 instelbare rijmodi. Elk past verschillende instellingen aan om de prestaties te optimaliseren voor de omstandigheden. Normal is voor dagelijks rijden; Slippery verbetert de rijvaardigheid in natte of ijzige omstandigheden; en Eco helpt u om het meeste uit de batterij te halen.

Ford E-Transit Double Cab in Van back seat view

ZITPLAATSEN OP DE TWEEDE RIJ

Drie zetels vooraan en een ruime tweede rij zitplaatsen bieden plaats aan maximaal zeven personen. Een glazen schuifdeur aan de zijkant biedt onbelemmerde toegang voor passagiers op de achterbank. En een vast laadschot scheidt de zetels op de tweede rij comfortabel van de laadruimte achterin.

TOTAL COST OF OWNERSHIP

KIES UW E-TRANSIT

Of u nu extra passagiers of meer laadruimte wilt – u kunt de perfecte Ford E-Transit voor uw bedrijf kiezen en configureren.

L2 = medium wielbasis, L3 = lange wielbasis, L4 = lange wielbasis, verlengd chassis

H1 = laag dak, H2 = standaard hoogte, H3 = hoog dak

Klik op onderstaande links voor meer informatie