Home > Personenwagens > MUSTANG > Kenmerken > Prestaties

PRESTATIES

Er zijn een aantal veranderingen aan de nieuwe Mustang die u direct ziet. Andere zult u horen, voelen of ervaren, vooral met de aangepaste 5.0L V8-motor en veel verschillende innovatieve, nieuwe technologieën.

Mustang 5 litre engine

Eén Mustang. Twee krachtige motoren.

We hebben de gerenommeerde 5.0L V8-motor van de Mustang uitgevoerd met directe dubbele-brandstofinspuiting onder hoge druk en indirecte brandstofinspuiting onder lage druk. De nieuwe Bullitt heeft zelf een krachtigere motor. Met maar liefst 469 PK en 529 Nm koppel bij 7,250 toeren. We hebben ook daarnaast de overboost op de 2.3L EcoBoost®-motor verhoogd en de uitstoot nog verder verlaagd.

Active Valve Exhaust

Neem het geluid van uw Mustang in eigen handen met deze nieuwe technologie. Kies Active Valve Exhaust uit het menu op het 12'' digitale paneel en u kunt de intensiteit van het uitlaatgeluid aanpassen aan de hand van vier verschillende instellingen: Quiet, Normal, Sport of Race Track. Met Quiet Mode kunt u zelfs een timer instellen zodat u precies weet wanneer deze ingeschakeld wordt.

Ford Active Valve Exhaust
Close-up of New Ford Mustang alloy wheel

Serieus remvermogen

Een speciaal ontworpen hoogwaardig remsysteem is uitgerust met remklauwen met vier zuigers en geventileerde schijven. Het biedt prestaties die gekoppeld zijn aan verschillende elektronische beveiligingen en technologieën ter ondersteuning van de bestuurder. De 5.0-liter V8 GT is uitgerust met een nog hogere specificatie: Brembo™-voorklauwen met zes zuigers bijten zich vast in geventileerde schijven van 15 inch.

Top