Hoe wijzig ik de kaartvoorkeuren in SYNC 2 met spraakgestuurde navigatie?

Kaartvoorkeuren instellen voor SYNC 2-navigatie

1. Druk op de knop Instellingen en selecteer navigatie.
  2. Selecteer het tabblad Kaartvoorkeuren op het touchscreen en kies een van de volgende opties:

Navigatiepad weergeven

• Aan: Route volgen op de kaart inschakelen.
  • Uit: Route volgen op de kaart uitschakelen.

Lijstindeling richtingaanwijzingen

• Boven naar beneden: Selecteer deze optie om de richtingaanwijzingen van boven naar beneden te volgen.
  • Beneden naar boven: Selecteer deze optie om de richtingaanwijzingen van beneden naar boven te volgen.

Melding parkeerplaats POI

• Aan: Parkeren POI's op de kaart uitschakelen.
  • Uit: Parkeerplaatsen voor POI's worden niet weergegeven op de kaart.