AanbiedingenBedrijfsvoertuigenTweedehandswagens

Kan een SYNC-systeem worden geüpgraded naar een recenter SYNC-systeem?

Het SYNC-systeem heeft een uniek hardware- en softwaresysteem. Het is dan ook niet mogelijk om vorige versies van SYNC te upgraden naar de recentste SYNC-versie.

Extra informatie

SYNC en BLUETOOTH®

Ford.be gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren en te personaliseren.

U kunt uw instellingen op elk gewenst moment aanpassen via de pagina met cookievoorkeuren maar dit kan het gebruik van bepaalde functies op de website verhinderen.

Raadpleeg het privacy- en cookiebeleid van de website voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken.