Hoe voeg ik achtergrondfoto's toe aan SYNC?

In het systeem kan een persoonlijke foto worden geladen, die wordt opgeslagen als achtergrond op het startscherm.

Bestandsindelingen: .jpg, .gif, .png, .bmp. Maximale bestandsgrootte: 1,5 MB. Maximumaantal foto's: 32. Aanbevolen afmetingen: 800 x 384 pixels.

1. Raak Instellingen aan
  2. Raak Display/Achtergrond bewerken aan
  3. Plaats een USB of SD-kaart in de mediahub:
  4. Raak Toevoegen aan
  5. De volgende pop-up wordt weergegeven op het scherm:
  6. Raak OK aan
  7. Er wordt een lijst van beschikbare bronnen weergegeven
  8. Raak de gewenste optie aan
  9. Raak de naam van een foto met het juiste formaat aan
  10. Er wordt een pop-up weergegeven met de melding dat de foto is opgeslagen in het systeem
  11. Raak Foto toevoegen aan
  12. Rechts wordt een lijst weergegeven met foto's die geüpload zijn in SYNC 2
  13. Selecteer de foto die u zojuist hebt geüpload
  14. De foto wordt links op het scherm weergegeven
  15. Raak Opslaan aan
  16. De afbeelding wordt ingesteld als de achtergrond