Hoe koppelt u uw telefoon met SYNC 3?

Een telefoon koppelen met SYNC 3

Via het aanraakscherm

1. Ga naar Menu en daarna Telefoon toevoegen.
  2. Volg de instructies op het scherm.
  3. U wordt gevraagd uw voertuigmodel te zoeken op uw telefoon.
  4. Selecteer uw voertuigmodel zoals het wordt weergegeven op uw telefoon.
  5. Bevestig dat het zescijferige nummer dat wordt weergegeven op uw mobiele telefoon overeenkomt met het zescijferige nummer op het aanraakscherm.
  6. Het aanraakscherm geeft aan wanneer het koppelen is geslaagd.
  7. Uw telefoon kan u vragen om het systeem toegangsrechten tot informatie te geven.

Via Bluetooth®

U wilt wellicht via Bluetooth verbinding maken met uw telefoon. Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld en selecteer de naam van uw telefoon wanneer deze op het aanraakscherm wordt weergegeven. Volg dan de bovenstaande instructies 5, 6 en 7.

*Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn toegestaan en in eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en het gebruik van dergelijke merken door Ford Motor Company Limited en diens gelieerde bedrijven gebeurt onder licentie. Andere handelsmerken en handelsbenamingen zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars ervan.