Hoe kan ik voertuigstatuswaarschuwingen bekijken in FordPass®*?

In de FordPass-app kunt u uw Voertuigstatuswaarschuwingen (VHA) bekijken, zodat u beter kunt begrijpen wat een waarschuwingslichtje betekent, hoe belangrijk het lichtje is, waardoor het probleem kan zijn veroorzaakt en stappen die u kunt nemen om dit op te lossen.

Waarschuwingen voertuigstatus bekijken in FordPass

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. U ziet de voertuigstatus-tegel onder de km-stand en/of het batterijniveau
  4. Klik op de tegel om actieve meldingen te bekijken

Soorten waarschuwingen

Opmerking: de soorten waarschuwingen zijn gebaseerd op kleur.

• Rood - terugroepingsactie
  • Geel - Service-actie (FSA) of VHA
  • Groen (vinkje) - geen waarschuwingen

Als u enige problemen ondervindt, neem dan contact op met een Gids via Account > Help in FordPass.

*FordPass-app is compatibel met selecte smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.