Wat is de functie telefoon als sleutel?

Mustang Mach-E - Gebruik van sleutelloze toegang

Hoe gebruikt u de instappen zonder sleutel-opties van de Mustang Mach-E, zoals Phone As A Key, E-Latch en het deurtoetsenbord.

Phone As A Key:

De Phone As A Key-technologie gebruikt Bluetooth om de smartphones van klanten te detecteren wanneer ze de Mustang Mach-E naderen en ontgrendelt de Mustang Mach-E zodat ze de weg op kunnen gaan zonder zelfs maar hun telefoon uit hun zak te halen of een contactsleutel te gebruiken.

Met uw smartphone en de FordPass app* hebt u alles wat u nodig hebt om uw Mustang Mach-E te openen en te besturen, zonder dat u een fysieke sleutel met afstandsbediening nodig hebt. Zodra uw Mustang Mach-E is geregistreerd in FordPass, activeert u de Phone As A Key functionaliteit† in de app en vervolgens werkt uw smartphone net als uw fysieke sleutel met afstandsbediening, met sleutelloze toegang en startfuncties op afstand.

E-Latch:

Of u nu uw fysieke sleutel of Phone As A Key gebruikt, een toegangsknop op de deur zal automatisch oplichten als u uw Mustang Mach-E nadert. Tik op de knop en een mechanisme opent de deur veilig op een kier. Eenmaal geopend, wordt de geïntegreerde deurgreep toegankelijk.

Voorste laadruimte:

Omdat de accu zich in het chassis bevindt, heeft de Mustang Mach-E 81 liter laadruimte onder de motorkap, naast de laadruimte achterin van 402 liter^^. De kofferbak aan de voorkant (frunk) is gevoerd, verlicht en heeft een afvoer. Ideaal voor het opbergen van natte en modderige dingen, maar ook voor veelgebruikte voorwerpen zoals oplaadkabels.

Vanuit het voertuig kunt u de voor- en achterlaadruimten openen met behulp van het SYNC 4A† -touchscreen of handmatig met de hendel bij de voetenruimte linksvoor. U kunt de laadruimte aan de voorzijde ook van buiten het voertuig openen met gebruik van Phone As A Key, uw fysieke sleutel of het toetsenbord bij de deurstijl aan de bestuurderszijde.

Het deurtoetsenbord:

Het toetsenbord is perfect als u toegang nodig heeft tot uw Mustang Mach-E en u geen fysieke sleutel of smartphone bij de hand hebt. Het toetsenbord is geïntegreerd in de deurstijl aan de bestuurderskant. Het verschijnt wanneer u in de buurt komt en kan worden gebruikt door simpelweg op het paneel te tikken.

Het met een wachtwoord beveiligde toetsenbord kan worden gebruikt om de voertuigdeuren en de voor- en achterlaadruimten te vergrendelen en ontgrendelen.

Om uw Mustang Mach-E te ontgrendelen, voer je de achtcijferige code in die bij het voertuig is geleverd (te vinden in de gebruikershandleiding) en tik je vervolgens op de knop 3•4 om de deuren te openen. Tik op 5•6 om de laadruimte achterin te openen. En om het voertuig te vergrendelen, tik je op de knoppen 7•8 en 9•0 samen.

U kunt de code naar keuze wijzigen door de oorspronkelijke code in te voeren, op 1•2 te tikken, een nieuwe code in te voeren en nogmaals op 1•2 te tikken om te bevestigen. U kunt ook tot vijf andere individuele codes toevoegen.

Als u niet wilt dat het deurtoetsenbord actief is, kunt u het uitschakelen via SYNC 4A. De instellingen van het toetsenbord vindt u in de voertuiglade, onder voertuiginstellingen.

________________________________________

*FordPass Connect, FordPass en gratis verbonden diensten zijn vereist om functies op afstand te gebruiken (zie de Servicevoorwaarden van FordPass voor details). Verbonden diensten en functies zijn onderhevig aan de beschikbaarheid van compatibele Proximus-netwerken. Veranderingen in technologie/mobiele telefoonnetwerken/voertuigcapaciteiten kunnen de functionaliteit beperken en de goede werking van verbonden functies beïnvloeden. Verbonden diensten zijn exclusief wifi-hotspot.

________________________________________

† Phone As A Key is niet in alle markten beschikbaar (GB en IR hebben deze functie niet)

^^ Laadvermogen wordt beperkt door gewicht en verdeling van de lading.

††Laat u niet afleiden tijdens het rijden. Gebruik waar mogelijk spraakgestuurde systemen; gebruik geen draagbare apparaten tijdens het rijden. Sommige functies zijn mogelijk vergrendeld terwijl het voertuig in beweging is. Niet alle zijn compatibel met alle telefoons.

Vereisten

Apple iPhone: IOS 13.0 of hoger

• Smartphone: Android 7.0 of hoger

Verdere informatie

Handleidingen