AanbiedingenBedrijfsvoertuigenTweedehandswagens

Hoe verwijder ik een voertuig uit de FordPass™ App?

  1. Selecteer het voertuig dat u wilt verwijderen in het tabblad Onderweg.
  2. Tik op de afbeelding van het voertuig dat u wilt verwijderen.  
  3. Tik op de knop Voertuig verwijderen. U krijgt een bericht te zien met de vraag om uw verzoek te bevestigen.
  4. Tik op de knop Verwijderen. De FordPass™-app verwijdert het voertuig uit uw account.   

Ford.be gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren en te personaliseren.

U kunt uw instellingen op elk gewenst moment aanpassen via de pagina met cookievoorkeuren maar dit kan het gebruik van bepaalde functies op de website verhinderen.

Raadpleeg het privacy- en cookiebeleid van de website voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken.