Berichtencentrum

Als er een stip staat bij zowel het tabblad Account als het tabblad Berichtencentrum, dan hebt u een nieuw bericht in de app. Volg de onderstaande stappen om eventuele berichten in de app voor uw account te vinden:

1. Tik op het pictogram Account.
  2. Selecteer Berichtencentrum.
  3. Tik op het bericht dat u wilt bekijken.
    • Opmerking: Ongelezen berichten staan in blauwe tekst met een stip ernaast. Gelezen berichten staan in zwarte tekst.
  4. Als u een enkel bericht wilt verwijderen in het scherm Berichtencentrum, veegt u naar links over het bericht. U kunt het bericht ook openen en Verwijderen selecteren.
  5. Bevestig dat u de actie wilt uitvoeren door op Ja, verwijderen op het pop-upbericht te tikken.