Aanvraag om toestemming voor Voertuigbediening

Als u Voertuigbediening hebt geprobeerd te activeren, maar een pop-up ontvangen hebt met de bevestiging dat uw voertuig al geactiveerd is:

1. Tik op het tabblad Aanvraag om toestemming als u een extra gebruiker van de voertuigbediening zal zijn.
  2. Er wordt een bericht gestuurd naar alle momenteel geactiveerde gebruikers.
  3. Ze ontvangen een bericht over uw aanvraag in hun app.
  4. Na goedkeuring kunt u de activatie procedure voltooien.

Opmerking: als u een voertuig wilt activeren en alle bestaande geactiveerde gebruikers wilt verwijderen, kunt u een Volledige reset uitvoeren.