Hoe werken Software Updates op mijn Ford Mustang Mach-E?

Draadloze Software Updates

Mustang Mach-E is ontworpen om mee te groeien met de tijd. Betrouwbare draadloze Software Updates bieden verbeteringen: van het bijwerken van de SYNC 4A-software tot upgrades die de kwaliteit, de mogelijkheden en het gemak van je auto verbeteren.

De ingebouwde FordPass Connect*-modem maakt cloudverbinding mogelijk. Dit betekent dat de Mustang Mach-E kleinere updates kan downloaden en installeren zonder dat je een dealer hoeft te bezoeken.

Niet-geplande updates omvatten de nieuwste kaarten, kleine app-wijzigingen en andere updates met kleine bestandsgroottes. Ze worden gedownload over de cloud en automatisch geïnstalleerd wanneer de Mustang Mach-E is uitgeschakeld. De volgende keer dat je het voertuig start, is de update voltooid.

Geplande updates zijn grotere bestandsgroottes die moeten worden gepland wanneer het voertuig niet in gebruik is. Het SYNC 4A**-systeem laat je weten wanneer een update beschikbaar is en vraagt je een tijdstip te kiezen om de update te installeren. Je kunt een tijdstip selecteren waarop je weet dat je het voertuig niet gebruikt en wanneer het verbinding kan maken met een wifi-netwerk.

Je kunt je updatevoorkeuren beheren via het touchscreen van het voertuig. Hiermee kun je je voorkeurstijd voor geplande updates wijzigen of automatische updates volledig uitschakelen. Als je automatische updates uitschakelt, worden ze nog steeds gedownload, maar pas geïnstalleerd nadat je ze hebt goedgekeurd.

*FordPass Connect, de FordPass App en de gratis connectiviteitsservice zijn vereist voor functies op afstand (zie FordPass-voorwaarden voor meer informatie). De connectiviteitsservice en functies zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van een compatibel Vodafone-netwerk De ontwikkeling van technologie/cellulaire netwerken/voertuigcapaciteit kan de functionaliteit beperken en de werking van verbonden functies verhinderen. Connectiviteitsservice is exclusief wifi-hotspot. Pre-productieschermen gebruikt.

**Rijd niet als je wordt afgeleid. Gebruik spraakgestuurde systemen waar mogelijk; gebruik geen mobiele apparaten terwijl je rijdt. Sommige functies kunnen zijn vergrendeld terwijl het voertuig in een versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.