Camperverlichting

Er zijn 4 hoofdtypen verlichting in de Transit Custom Nugget, die hieronder worden beschreven:

LED-verlichting

LED interieurverlichting wordt bediend door een aanraakgevoelig 4-weg schakelpaneel;

Dit paneel regelt: Keukenverlichting (functioneel + sfeerverlichting), Zitbankverlichting (functioneel + sfeerverlichting),  Sfeerverlichting (vloerverlichting), en Alle verlichting AAN / UIT.

Zwanenhals lampen

Nieuwe binnenverlichting met verstelbare armen voor eenvoudige en precieze plaatsing, ook in de richting van het bovenste bed. Bediening met één druk op de knop. De lampen zijn voorzien van USB-C-aansluitingen.

Picknicklamp

Het picknicklicht bevindt zich in de achterklep en stelt klanten in staat om het gebied rond de achterkant van de auto te verlichten. Het picknicklicht wordt bediend met een schakelaar in de D-stijl;

Goedenachtmodus

De Good Night Mode schakelt 's nachts de buitenverlichting en het geluid van vergrendelen/ontgrendelen uit, zodat gebruikers hun voertuig kunnen openen zonder andere kampeerders in de buurt te storen;