Home > Coming soon > New Ford Ranger

NEW FORD RANGER

COMING SOON

Krachtiger, efficiëntere motoren. Een geavanceerde nieuwe automatische versnellingsbak met 10 versnellingen. En slimmere, meer verbonden technologie.

New Ford Ranger interior transmission view

Een gesofisticeerde automatische versnellingsbak met 10 versnellingen

Met een geavanceerde nieuwe automatische versnellingsbak met 10 versnellingen levert de nieuwe Ranger een uitzonderlijke acceleratie evenals een uitmuntende brandstofefficiëntie. Hij maakt ook gebruik van adaptieve schakelprogramma's, zodat de transmissie zich kan aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dus of u nu cruiset op de snelweg of moeilijk off-road terrein doorploegt, u zult altijd in de juiste versnelling zitten op het juiste moment.

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Met een reeks 2.0-liter Ford EcoBlue dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Ranger krachtiger, efficiënter en heeft hij een lagere uitstoot dan ooit tevoren. Tussen de drie beschikbare aandrijflijnen, die tot 213 pk vermogen en 500 Nm koppel bieden, vindt u gegarandeerd degene die bij u past. En welke motor u ook kiest, ze voldoen allemaal aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

New Ford Ranger interior LCD screen

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Ranger is voor het eerst verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het slimme systeem biedt een reeks voordelen die zo nuttig zijn dat u zich afvraagt hoe u het ooit zonder hen hebt gedaan. Het biedt tot 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem. Geavanceerde functies met afstandsbediening stellen u in staat om uw Ranger te bedienen en te controleren, waar u ook bent. U kunt uw telefoon gebruiken om vanop afstand uw Ranger te lokaliseren of de portieren te vergrendelen en ontgrendelen.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top