NEW FORD RANGER MS-RT

Volg uw eigen pad

Maak kennis met de iconische nieuwe Ford Ranger MS-RT. Deze opvallende, trendsettende pick-up met dubbele cabine is geïnspireerd op de autosport.

OPVALLEND ANDERS

Voor gedurfdere avonturen.

Ford Ranger MSRT Front Grey front view
Ford Ranger MSRT Right in Sun

Een opvallende voorbumper met geïntegreerde splitter, honingraatvormige voorgrille, verlengde wielkasten en mooi vormgegeven dorpellijsten zorgen voor een imposant silhouet dat niet snel zal worden vergeten.

Ford Ranger MSRT Diamond Cut Wheels

Toonaangevend design en autosportgeschiedenis betekent 21" Diamond Cut lichtmetalen velgen in exclusieve, geluidsreducerende premium banden. Cabine- en ducktail-spoilers, een geïntegreerde achterdiffusor en bumper en MS-RT-badges zullen alle andere bestuurders jaloers maken.

Ford Ranger MSRT Interior

Binnenin vindt u onder andere een op maat gemaakt MS-RT-stuurwiel, compleet met een centrummarkering bovenaan, en een hele reeks onderscheidende accenten exclusief voor de MS-RT. Bovendien maakt SYNC 4-connectiviteit via een 12" touchscreen communicatie en entertainment moeiteloos.

Ford Ranger MSRT seat detail

MS-RT-sportzetels zijn voorzien van een unieke versteviging, bedekt met premium niet-dierlijk Eco-Leather® en suède. Een halo met MS-RT-logo net onder de hoofdsteun en subtiele contrasterende blauwe stiksels. Vakkundig met de hand vervaardigd. Afwerkingen op maat. Deze stoelen leveren stijl en comfort.

AANDACHT VOOR DETAIL IN OVERVLOED

Front right Ford Ranger MSRT

RANGER MS-RT

Ruimte voor het hele gezin en hun uitrusting maakt van de Ford Ranger MS-RT de perfecte teamgenoot voor uw werk- en speeltijd

Klik op onderstaande links voor meer informatie