EIGENSCHAPPEN

De Transit Connect combineert de legendarische robuustheid van de Transit met slimme technologie om de klus te klaren. De FordPass Connect-modem ontgrendelt tal van connectiviteitsfuncties. U krijgt live verkeersinformatie die rechtstreeks naar het SYNC 3-navigatiescherm wordt gestuurd en informatie over lokale gevaren die uw rit kunnen beïnvloeden. Geavanceerde systemen zoals Lane Keeping Aid en Active Park Assist bezorgen u minder stress tijdens het rijden. De EcoBoost-benzinemotoren en EcoBlue-dieselmotoren leveren het gewenste vermogen en het noodzakelijke rendement. U kunt items tot 3,4 meter lang probleemloos vervoeren. De zijdelingse laaddeuren geven u moeiteloos toegang tot de laadruimte.

Transit Connect with courier loading parcel in front of modern building

GEBRUIK

 

INDRUKWEKKENDE LAADRUIMTE

De Transit Connect heeft een nieuw volledig stalen tussenschot dat de bruikbare laadruimte met ongeveer 50 liter vergroot. Er is ook genoeg ruimte voor twee europallets of vier standaard 8' x 4' platen in de laadbak.

HANDIGE OPBERGRUIMTE VOOR LANGE LADINGEN

Vervoer items tot 3 meter lang in de L1 bestelwagen, dankzij het slimme laadschot. L2-modellen zijn geschikt voor voorwerpen met een lengte van 3,4 meter. (laadschot is optioneel op Trend en Limited bestelwagens)

Ford Transit Connect detail of load through storage
Transit Connect with person loading through side door

STEVIGE, MAAR SOEPEL WERKENDE ZIJDEUREN

Als u zoveel laadruimte hebt, zijn brede zijdeuren essentieel en omdat ze vaak worden gebruikt, is het volledige mechanisme gebouwd om het gebruiksgemak en de duurzaamheid te maximaliseren. Het nieuwste ontwerp verbetert de toegang via de zijdelingse laaddeur(en) en is compatibel met veel in de handel verkrijgbare reksystemen voor bestelwagens. 

MEER PRAKTISCHE, ZIJDELINGSE BEVESTIGINGSMIDDELEN VOOR DE LADING

De sjorogen zijn over het algemeen op de vloer gemonteerd. Maar deze kunnen moeilijk bereikbaar zijn wanneer u probeert om uw lading vast te zetten. De Transit Connect is daarom voorzien van sjorogen die zich net boven de vloer op de zijwand van de laadruimte bevinden. Dit zorgt voor een obstakelvrije vloer, zodat deze makkelijker kan worden betreden. Dit vermijdt tevens ophoping van vuil en zorgt ervoor dat de vloer makkelijker te reinigen is. 

Ford Transit Connect showing interior with tie down points
Transit Connect showing interior with loadspace lamps

EEN BETER VERLICHTE LAADRUIMTE VOOR VEILIGER, EENVOUDIGER LADEN

De lichten in de laadruimte zijn standaard inbegrepen. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor extra felle LED-belichting.

Transit Connect showing interior with flooring

SPECIAAL ONTWORPEN BESCHERMING VOOR UW LAADVLOER

Een optioneel, eenvoudig te reinigen voering voor de laadvloer zodat u geen eigen bekleding dient te plaatsen. Deze vloer voor zwaar gebruik zorgt ervoor dat u moeiteloos goederen in en uit uw voertuig kunt schuiven, dat u sneller en eenvoudiger de vloer kunt vegen en schoonmaken en helpt bij het handhaven van een betere restwaarde van uw bestelwagen.

Transit Connect showing servicemen inspecting car

EEN LANGE GARANTIE TEGEN DOORROESTEN VOOR EXTRA GERUSTSTELLING

 Als bewijs van de bouwkwaliteit van het voertuig gaat het chassis van de Transit Connect gepaard met een standaardgarantie van 12 jaar tegen perforatie.

Ford Transit Connect driving through back country

MOTOREN EN TRANSMISSIES

1.5 ECOBLUE DIESELMOTOR

Onze 75 pk, 100 pk en 120 pk TDCi-dieselmotoren overtuigen door hun geraffineerd vermogen en superieure efficiëntie en bieden een laag brandstofverbruik. Op stadswegen of op lange ritten op de snelweg is een soepel koppel van onschatbare waarde op hellingen of bij het inhalen.

Ford Transit Connect engine
Ford Transit Connect engine

1.0 ECOBOOST BENZINEMOTOR

Met turbocharging, directe benzine-injectie en variabele kleptiming leveren onze meervoudig bekroondeTooltip Ford EcoBoost-motoren dezelfde prestaties als grotere motoren, maar met een veel beter brandstofverbruik en lagere emissies.

 

Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

EEN TRANSMISSIE MET 6 VERSNELLINGEN BESPAART BRANDSTOF

De Transit Connect is uitgerust met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, wat leidt tot nog energiezuiniger en efficiënter rijden. Zodra u een voldoende hoge snelheid behaald heeft, schakelt u uw bestelwagen in de 6de versnelling en bespaart u brandstof tijdens het rijden. U zult merken dat het schakelen ook vlot en snel verloopt.

Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

EEN GESOFISTICEERDE AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK MET 8 VERSNELLINGEN

De Transit Connect beschikt over een geavanceerde automatische versnellingsbak. Dankzij de verbeterde acceleratie en het supervlot schakelen, is hij van kop tot teen ontwikkeld om uw rijervaring te verbeteren, brandstofefficiëntie te optimaliseren en de prestaties van de bestelwagen te maximaliseren.

VERBRUIK MINDER BRANDSTOF MET AUTO START-STOP

Wanneer u aan verkeerslichten stopt of uw auto stilstaat in de file, kan deze technologie automatisch de motor uitschakelen (terwijl essentiële onderdelen zoals koplampen, airco, radio en het Ford SYNC-systeem nog steeds stroom krijgen). Wanneer u weer wilt rijden, hoeft u alleen maar de koppeling in te drukken en in de eerste versnelling te schakelen, of het gaspedaal in te drukken bij een automatische versnellingsbak om het systeem opnieuw op te starten. Auto-Start-Stop is met name efficiënt in de stad, waar het brandstofverbruik tot 10% verlaagd kan worden (stadscyclus).

Interior of Ford Transit with Auto start stop detail
Transit Connect Active parked in the mountains

RIJERVARING

GEMAAKT VOOR DE ZWAARSTE KLUSSEN

De Transit Connect Active is verkrijgbaar met een geavanceerd systeem dat is ontworpen om moeilijk terrein met gemak aan te pakken. Het optionele mechanische sperdifferentieel vermindert ongewenste wielspin, vooral op losse of ongelijke ondergrond, door vermogen te sturen naar het wiel met de meeste tractie. Dit helpt u en uw lading vooruit komen wanneer u dit het meest nodig heeft.

NOG MAKKELIJKER PARKEREN

Active Park Assist kan u in parallelle en loodrechte parkeerplaatsen sturen. U hoeft alleen een knop in te drukken en de sensoren van dit innovatieve systeem zoeken een ruimte die groot genoeg is om te parkeren. Het systeem stuurt u dan automatisch deze parkeerruimte in. U hoef alleen het gaspedaal, de versnellingen en de remmen te bedienen. De instructies staan op het scherm en u hoort signalen. U kunt ook vlotter parallelle parkeerplaatsen verlaten.

Ford Transit Connect parking with park assist indicators on
Red Ford Transit Connect parking sensors

SENSOREN DIE HET PARKEREN MAKKELIJKER MAKEN

Parkeersensoren aan de voor- en achterkant helpen u de afstand te schatten tussen uw voertuig en obstakels voor of achter u. Wanneer de sensoren een object detecteren, activeren ze een visueel en auditief waarschuwingssignaal dat steeds harder klinkt naarmate u dichterbij komt.

Ford Transit Connect rear-view camera detail

EENVOUDIGER ACHTERUITRIJDEN

Paaltjes, fietsen, lage muurtjes... De achteruitrijcamera toont alle obstakels achter je, op een ingebouwd scherm in de middenconsole. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het tekent ook virtuele lijnen waarmee je gemakkelijker parkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera schakelt automatisch in wanneer u de auto in achteruit zet.

Ford Transit Connect in motorway

MINDER VERMOEIENDE, ZUINIGERE RITTEN

Cruise Control laat u toe om een snelheid in te stellen die wordt aangehouden tot u de rem of het gaspedaal indrukt. Via schakelaars op het stuur kunt u uw snelheid aanpassen terwijl u rijdt.

Daarnaast houdt de regelbare snelheidsbegrenzer u binnen een vooraf ingestelde snelheidslimiet naar keuze. Het systeem helpt u niet alleen brandstof besparen, het minimaliseert ook de kans dat u een snelheidsovertreding begaat. Naast hun praktische voordelen kunnen beide technologieën lange ritten op de snelweg ontspannender maken.

Woman checking phone against backdrop of Ford Transit Connect and cargo of goods

VERBONDEN EN INFOTAINMENT

FordPass App on phone

EEN VERBONDENER WERELD

De wereld wordt slimmer en verbondener, net als de manier waarop we onze bedrijven runnen. We bouwen dan ook een vloot van volledig verbonden bedrijfsvoertuigen, om uw bedrijf eenvoudiger dan ooit te beheren. Koppel tot vijf verbonden voertuigen met de FordPass Pro-app om toegang te krijgen tot een aantal krachtige functies en het potentieel van uw voertuigen te benutten. Neem contact op met uw Ford-verdeler om te zien of uw voertuig compatibel is.

man with mobile showing FordPass Connect

ONTDEK DE SLIMME KANT VANUW BESTELWAGEN

FordPass Pro is speciaal ontworpen om de beveiliging, productiviteit en staat van uw bedrijfsvoertuigen te verbeteren. Koppel de app aan maximaal vijf verbonden voertuigen om alle tools voor het beheren van uw voertuig op één plaats te verzamelen. Bekijk de locatie en de staat van uw voertuigen op een kaart, ontvang meldingen over de staat van uw voertuig om de uptime te maximaliseren, activeer SecuriAlert om een melding te ontvangen bij ongeoorloofd gebruik van uw voertuig ... FordPass Pro staat steeds voor u klaar, terwijl u uw dag plant.

SYNC 3. VOOR EEN MOEITELOZE HANDSFREE-ERVARING

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live TrafficTooltip kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Ford Transit Van LCD SYNC 3 screen close up
Ford Transit Connect device dock close up

EEN VEILIGE PLAATS VOOR AL UW TOESTELLEN

Het device dock is ontworpen als houder voor uw gps, smartphone of mp3-speler en bevat een usb-poort.

Ford wireless charging close up

LADEN ONDERWEG

Voor bepaalde smartphonesTooltip is draadloos opladen beschikbaar, wat betekent dat het nog nooit zo eenvoudig is geweest om ervoor te zorgen dat uw apparaten altijd klaar zijn voor gebruik.

Ford Transit Connect standing by lake in mountains

COMFORT & GEMAK

Ford Transit Connect Power Start button detail

START UW AUTO MET EEN DRUK OP DE KNOP

De Transit Connect detecteert automatisch zijn eigen, unieke sleutel, zelfs als deze in uw broekzak of handtas zit. U hoeft alleen nog op de Ford Power-startknop te drukken om de motor te starten.

Transit Connect detail of stowage

OVERAL HANDIGE OPBERGRUIMTES

De Transit Connect zit vol handige opbergruimtes. Bijvoorbeeld, een opbergplank boven de bestuurder en de passagier maakt op een doeltreffende manier gebruik van anders ongebruikte ruimte, zodat u uw cabine proper kunt houden en toch alles binnen bereik kunt hebben.

Ford Transit Connect detail of interior

RUIMTE VOOR ALLES

De intelligent ontworpen middenconsole is voorzien van een 12-volt stopcontact, USB-connectiviteit met oplaadmogelijkheid, twee bekerhouders en opslagruimtes die zijn ontworpen voor een A4-map.

FordPass Connect modem close up

EXTRA COMFORT MET VERSTELBARE, VERWARMDE ZETELS

Ongeacht de omstandigheden buiten, in uw voertuig zit u comfortabel. U kunt opteren voor verwarmbare zetels vooraan, zodat u het zelfs in de winter lekker warm hebt.

Ford Transit Connect Flexible dual passenger seats detail

FLEXIBELE DUBBELE PASSAGIERSSTOEL

Dankzij de dubbele passagiersstoel kan een extra passagier plaatsnemen in de cabine. De flexibele middelste stoel kan ook worden neergeklapt om een handig vlak oppervlak te creëren waarop u kunt schrijven, of omhoog kantelen om een bruikbare opslagruimte te onthullen voor items die u uit het zicht wil onthouden.

Electronic Automatic Temperature Control detail

STEL DE IDEALE TEMPERATUUR IN VOOR U EN UW PASSAGIER

Met de optionele Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control kunt u de temperaturen selecteren die u en uw passagier afzonderlijk verkiezen. Het systeem behoudt dan de temperatuur met de geavanceerde airconditioning.

Ford Transit Connect driving past glass buildings

VEILIGHEID

Pre-Collision Assist infographic

EEN SYSTEEM DAT VOETGANGERS BETER BESCHERMT

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert voertuigen en voetgangers op de weg voor u. Het kan zelfs voetgangers detecteren die op het punt staan om voor uw auto te verschijnen. Het systeem waarschuwt u als het een mogelijke botsing detecteert en als u niet reageert, worden de remmen automatisch ingeschakeld. Deze technologie is ontworpen om de ernst van ongevallen te verminderen, of om ze te helpen voorkomen, en is actief tot een snelheid van 80 km/u.

Ford Transit behind red car with emergency brake assist indicators

GEAVANCEERDE SYSTEMEN VOOR MEER GECONTROLEERD REMMEN

Een antiblokkeersysteem (ABS) en elektronische remkrachtverdeling werken samen, zodat u op beheerste wijze kunt remmen. Emergency Brake Assist helpt ook om uw voertuig zo doeltreffend mogelijk te laten remmen in een noodsituatie. Het wordt automatisch geregeld via het Electronic Stability Control systeem, dat detecteert hoe hard u op het rempedaal drukt en nog harder het rempedaal zal indrukken als dat nodig is. En wanneer u hard remt, laat het noodremlichtsysteem de remlichten knipperen om andere bestuurders te waarschuwen.

Ford Transit Connect keeping the safe distance from other car on road

EEN VEILIGE AFSTAND HOUDEN

Het instrumentenpaneel beschikt over een afstandsaanduiding. Dit toont continu de afstand tot het voertuig voor u en verlicht een verkeerslichtsysteem van gekleurde pictogrammen volgens de door u gekozen afstandsinstellingen. Distance Alert kan u ook waarschuwen met een rood waarschuwingssymbool als u te dicht komt bij het voertuig voor u.

Driver's alert coffee cup logo

DRIVER ALERT VERTELT U WANNEER U MOE WORDT

Driver Alert houdt uw rijgedrag constant in de gaten en registreert afwijkingen in het rijgedrag wanneer u moe wordt. Als het systeem vaststelt dat u minder waakzaam wordt, verschijnt een waarschuwing op het display die aanraadt een pauze te nemen. Indien uw alertheid verder afneemt, wordt de boodschap herhaald en gecombineerd met een toon.

Ford Transit Connect detail on tire in motion

EEN VROEGE WAARSCHUWING ALS EEN BAND LEEGLOOPT

Als bij een van de banden de spanning tijdens de rit daalt, waarschuwt het bandenspanningscontrolesysteem u door een pictogram op het instrumentenpaneel te laten oplichten.

Ford Transit Connect with fisherman in countryside with mountains and lake

BEVEILIGING

Man checking his phone a shop

BESCHERM UW BEDRIJF

We weten dat uw voertuig en de inhoud ervan het hart van uw bedrijf vormen. Daarom brengt SecuriAlert, binnen de FordPass Pro-app, uw voertuig in een verhoogde staat van veiligheid. Als de deuren worden ontgrendeld of geopend, zelfs met een duplicaatsleutel, stuurt het een melding naar uw smartphone.

TOEGANG BEHEREN

Zonale vergrendeling op afstand is een onderdeel van de FordPass Pro-app. Het systeem geeft u de mogelijkheid om de cabine en de laaddeuren van de Transit Connect afzonderlijk te bedienen met uw smartphone. Voor extra gemoedsrust kunt u iemand anders toegang geven tot de cabine en de laadruimte afsluiten – of omgekeerd. U kunt ook de Live Lock-status controleren en cabine- en laadruimtezones afzonderlijk op afstand ontgrendelen met FordPass Pro.

Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van
Detail of car keys

ZORGELOOS AUTODELEN MET FORD MYKEY

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Ford Transit door lock detail

CENTRALE VERGRENDELING MET AFSTANDSBEDIENING EN SABOTAGEBESTENDIGE DEURSLOTEN

De Transit Connect heeft centrale deurvergrendeling vanop afstand, veiliger dan ooit tevoren. Dat komt omdat u nu kunt kiezen om één deur te openen terwijl de andere vergrendeld blijven, tot u een schakelaar in het portier van de bestuurder activeert. U kunt deze schakelaar ook gebruiken om alle portieren van het voertuig te openen/sluiten. Alle deursloten zijn beschermd tegen sabotage om te voorkomen dat ze met geweld worden gebroken.

Ford Transit with beepy lines around singling alarm

ALARMSYSTYEEM

De Transit Connect is verkrijgbaar met een optioneel perimeter-alarmsysteem dat afgaat wanneer de deuren of de motorkap door middel van geweld worden geopend.

Klik op onderstaande links voor meer informatie