FORD KUGA

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel.
Verkrijgbaar als Plug-in Hybrid, Full Hybrid of met EcoBoost benzinemotor.
De keuze is aan u.

KIES UW KLEUR

 

Het getoonde model is een Kuga Trend

Red Kuga Plug-In Hybrid side view

WELKE AANDRIJFLIJN PAST BIJ U?

Bent u geïnteresseerd om over te schakelen naar een van de geëlektrificeerde Ford Kuga-opties, maar bent u niet zeker van de verschillen? Hieronder vindt u meer informatie over Ford Kuga's Full Hybrid- en Plug-in Hybrid-technologieën, evenals andere beschikbare benzineaandrijflijnen.

HOEVEEL KUNT U BESPAREN DOOR OVER TE SCHAKELEN NAAR DE FORD KUGA PLUG-IN HYBRID?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{averageMileageSlider.label}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::configuration.chargeAtHome.text}}
{{::configuration.chargeAtWork.text}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

{{::configuration.resultText.mobileResultText}} {{::configuration.resultText.desktopResultText}}
Kuga Best Car Award

BEST CAR 2020 - FAMILY SUV AWARD

AutoGids, een van de meest erkende automobielmedia in België, organiseerde in het najaar van 2020 de eerste editie van zijn Best Car Awards. Een verkiezing waarbij de stemmen van de redactie van het magazine werden verzameld, maar ook van professionele journalisten van buiten de organiserende partij, evenals de mening van het grote publiek. De Ford Kuga won in de categorie Family SUV, onder andere door zijn motorenaanbod, de beschikbare uitrustingen, zijn connectiviteit en zijn prijs-prestatieverhouding.

Ford Kuga towing speedboat

ZELFLADENDE EFFICIËNTIE

De zelfladende Kuga Hybrid (HEV), ook wel Full Hybrid (FHEV) genoemd, combineert een zeer efficiënte 2.5 liter Duratec-motor met een elektrische motor op accu en optionele vierwielaandrijving (AWD). De Kuga Hybrid vangt energie op die gewoonlijk verloren gaat tijdens het vertragen. Dit is vergelijkbaar met de EcoBlue Mild Hybrid, maar de grotere accu kan meer vermogen opslaan om het brandstofverbruik verder te verbeteren en korte afstanden zelfs op uitsluitend elektrisch vermogen rijden.  Net als de Plug-in Hybrid heeft deze een automatische transmissie op benzine, die zowel soepel rijdt als ongelooflijk capabel is, met een trekvermogen van 1,5 ton.

Woman adjusting Ford Kuga rear seats

FLEXIBELE ZETELS OP MAAT

Het dynamische nieuwe interieur van de Ford Kuga geeft u de ultieme vrijheid om uw voertuig aan elke reis aan te passen. Slim gebruik van de ruimte geeft u maar liefst 612 liter kofferruimte. Hebt u meer opbergruimte nodig voor een lange trip of wilt u liever de luxe van wat extra beenruimte achterin? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuift u de zetels naar voren, dan verhoogt de laadcapaciteit met maar liefst 67 liter, zodat u zonder problemen alles kunt inpakken wat u nodig hebt.

Ford Kuga side view with NCAP logo

5 STERREN

VOOR VEILIGHEID

De Kuga is ontworpen om u en uw passagiers optimaal te beschermen. Het is voor ons dan ook geen verrassing dat hij een veiligheidsscore van 5 sterren gekregen heeft van Euro NCAP, de toonaangevende onafhankelijke veiligheidsorganisatie in Europa. Kuga kreeg een goede beoordeling tijdens hun twee weken durende Assisted Driving-tests. Hij scoorde goed op alle domeinen, met een goede balans tussen bestuurdersbetrokkenheid en voertuigondersteuning met een robuuste veiligheidsbackup.

KUGA VERSIES

Klik op onderstaande links voor meer informatie