HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CHASSIS > Features > Gebruik

Gebruik

De Ford Transit Chassis Cabine staat bekend om zijn veelzijdigheid en flexibiliteit en is het ideale platform voor een breed scala aan speciale toepassingen en ombouwingen op maat. Dankzij de lage gebruikskosten zal al snel blijken dat uw investering een verstandige zakelijke beslissing is geweest.

Ford Transit Chassis Cab body type

Transit ombouw

 • Een vlak en sterk ladderchassis is ideaal voor een breed scala aan ombouwen
 • Tal van bevestigingspunten in chassis-frame en profiel-bouten voor overhang
 • Standaard ophanging met hoger zwaartepunt, voorziet in de mogelijkheid tot grotere ombouwen

Eigenschappen chassis

 • Het vlakke, sterke ladderframe maakt diverse carrosserieconversies mogelijk
 • Vier MTM's, van 3.100 kg tot 4.700 kg  
 • 350HD (Heavy Duty)-versie verkrijgbaar voor bestuurders die voor het aanhangwagenplateau meer laadflexibiliteit nodig hebben; MTMs 7.000 kg
 • Afmetingen wielbasis en overhang geschikt voor standaard industriële of afwijkende carrosserieën
 • Standaardbreedte zijspiegels, geschikt voor carrosserieën tot 2.170 mm Lange spiegels beschikbaar tot het wettelijk toegestane maximum van 2.438 mm (Optie)
 • Robuust omgekeerd gesloten 'hoge hoed'-profiel, geperst stalen frame met hoge treksterkte (dubbele 'hoge hoed' voor 350HD en 470 modellen).
 • Integrale bevestigingspunten voor carrosserie en waar nodig chassisoverhang met boutbevestiging
 • Lengte chassis door middel van boutbevestiging naar wens aan te passen zonder lassen
 • Ophanging met hoger zwaartepunt dan normaal om de grotere carrosserie te kunnen dragen
 • Elektrische verbindingen voor extra exterieurverlichting waar nodig
 • Zij-uitlaat
Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab power socket close up

Stopcontacten

Naast twee standaard 12V-stopcontacten, kunt u ook kiezen voor een optioneel 150 Watt/230V-stopcontact tussen de zetels van de bestuurder en de passagier: ideaal om gereedschap, laptops of ander materiaal op te laden zonder dat u speciale adapters nodig heeft.

Een lange garantie tegen doorroesten voor extra geruststelling

Als bewijs van de bouwkwaliteit van het voertuig gaat de Transit Chassis Cabine gepaard met een standaardgarantie van 12 jaar tegen doorroesten.

Ford Transit Chassis Cab parked in construction site
A mechanic checking the chassis cab wheel

Lange onderhoudsintervallen zodat u langer op de weg kan blijven

De geavanceerde gloednieuwe Ford EcoBlue 2.0 liter TDCi-motoren zijn duurzaam en betrouwbaar, met grotere onderhoudsintervallen tot 60.000 km, of twee jaar, afhankelijk van welke van de twee het eerst plaatsvindt. De componenten die aan normale slijtage onderhevig zijn, zijn bovendien ontworpen om langer mee te gaan, zonder dat ze onderhoud vereisen. Het zorgt er allemaal voor dat uw Transit Chassis Cabine u niet zal teleurstellen.

Klaar voor het werk, rechtstreeks uit de fabriek

De Transit Chassis Cabine werd ontwikkeld en gebouwd voor het stevige werk. Zijn robuuste en stevige chassis biedt een uitstekende basis voor gespecialiseerde opbouw. Voor bestuurders die een snelle en eenvoudige oplossing willen, zijn er onze Transits met laadbakken die kant-en-klaar geleverd worden door de fabriek.

Ford Transit Chassis Cab at construction site
Ford Transit Chassis Cab aerial view of chassis

Ruimte voor de werkploeg

De Transit Chassis Dubbele Cabine is een perfecte oplossing wanneer u tegelijk personen en vracht wilt vervoeren. Ruime openslaande deuren zorgen voor toegang tot de ruime, doordachte binnenkant. De dubbele passagierszetel vooraan en de standaard vierdubbele achterbank zorgen ervoor dat zeven personen comfortabel kunnen plaatsnemen, inclusief erg veel opbergruimte onder de zitplaatsen.

Sleepvermogen

De Transit Chassis Cabine biedt een uitstekend laadvermogen en sleepvermogen. De versies 350HD en 470, met verzwaarde ophanging en 7.000 kg MTM, kunnen geremde aanhangwagens tot 3,5 ton slepen, mits de gepaste uitrusting.

Ford Transit Chassis Cab tow bar close up
Top