HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CHASSIS > Eigenschappen > Comfort

Comfort

De Transit Chassis Cabine is meer dan gewoon een robuust werkvoertuig. We weten dat het ook uw mobiele kantoor moet zijn. Hoewel de Transit Chassis Cabine ontworpen is voor maximaal gebruiksgemak, is hij ook speciaal gebouwd om zo comfortabel mogelijk te zijn, met extra interieurfuncties en technologieën die allemaal speciaal ontworpen zijn om u te helpen. En eenmaal u deze ervaart, zult u zich afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

New Transit Chassis Cab on FordPass connect app

De sleutel tot een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Transit verkrijgbaar met een FordPass Connect-modem*. Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, waaronder 4G wifi** voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatie***rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem. Wanneer u dit systeem combineert met de FordPass app op uw telefoon, kunt u controleren of u de deuren hebt vergrendeld, en ze vervolgens vanop afstand vergrendelen of ontgrendelen. U kunt zelfs de locatie van uw auto op een kaart zien. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken als u op een onbekende locatie niet meer weet waar u uw auto geparkeerd hebt.

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het kleuren-touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen als op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 beschikt ook over AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone op het aanraakscherm weer te geven.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Een systeem dat vermaakt en informeert

U kunt kiezen uit diverse geavanceerde voorzieningen voor entertainment en informatie, zoals DAB-radio, cd-speler, USB-poort, hoogwaardige luidsprekers, navigatie en Ford SYNC met spraakbediening.

In de bestuurderszetel

De bestuurderszetel is, net als het stuurwiel volledig verstelbaar (zowel in de hoogte en diepte), zodat u uw zitpositie precies naar wens kunt instellen. Er is ook een ingebouwde armsteun voorzien, terwijl de verstelbare lendensteun, verwarmbare zetels en elektrisch verstelbare bestuurderszetel als optie worden aangeboden. Hoewel we duurzame, commerciële voertuigen aanbieden, zijn de zetels ontworpen om net zo comfortabel te zijn als de zetels in een personenwagen.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden.

Buitenspiegels die zichzelf kunnen beschermen

Deze elektrisch bedienbare spiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Ruitenwissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensors beginnen te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. Je kunt zelfs uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen om te bepalen hoeveel druppels er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Top