TRANSIT COURIER EIGENSCHAPPEN

Groter. Stoerder. Beter. De Ford Transit Courier is volledig opnieuw ontworpen om alle grenzen te verleggen. Met een grotere capaciteit, een interieur vol technologie en een verbeterde styling is hij klaar om aan de slag te gaan.

Ford Transit Courier parked in nature

GEBRUIK

Ford Transit Courier loadspace

INDRUKWEKKENDE LAADRUIMTE

Opnieuw ontworpen om u zoveel mogelijk laadvermogen te geven. Met een breedte van meer dan 1,2 m tussen de wielkuipen kunt u nu twee europallets op de vloer van de Transit Courier plaatsen. Verder zorgen de ledlampen voor een goed zicht in de laadruimte.

TUSSENSCHOT MET DOORLAADMOGELIJKHEID

Een handig, optioneel luik in het tussenschot maakt gebruik van de ruimte onder de voorstoelen, waardoor de Transit Courier een maximale laadlengte van 2,6 m heeft. Zo hebt u ruimte voor grotere ladingen die u af en toe moet vervoeren.

Ford Transit Courier loadspace bulkhead
Fort Transit Courier security locks

VEILIGHEID

Verkrijgbaar met een groot aantal door de fabriek goedgekeurde beveiligingsoplossingen van Ford. Met een volume- en perimeteralarm, telematicameldingen, diefstalbeveiligingen, haakvergrendelingen en pantsersloten nemen we beveiliging net zo serieus als u.

Transit Courier Interior Side Cockpit

COMFORT & GEMAK

Ford Transit Courier touchscreen

CONNECTIVITEIT

Ford SYNC 4 touchsreen

8” SYNC 4-TOUCHSCREEN

Het centrale 8” SYNC 4-touchscreen houdt u verbonden. Met geavanceerde rijhulpsystemen. Ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto. En spraakbesturing voor handsfree bellenVoice control technologies.

FORD PRO TELEMATICS

Heeft u een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Pro Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van uw voertuigen te minimaliseren. Met krachtige, datagestuurde inzichten kan u de dagelijkse activiteiten van uw wagenpark begrijpen. U kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossenFord Pro Telematics 2023.

Meer over Ford Telematics

Ford Transit Courier Ford Pro Telematics
Person using FordPass app

FORDPASS PRO

Of u nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft u de mogelijkheid om uw voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kunt u de locatie en status van uw voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meerFordPass Connect Transit Courier.

Meer over FordPass Pro

Ford Transit Courier on the road

RIJERVARING

Ford Transit Courier in red

MOTOREN

Efficiëntie staat centraal in onze motoren. Auto Stop-Start schakelt de motor uit wanneer deze stilstaat en weer in wanneer dat nodig is. En dat terwijl essentiële functies zoals koplampen, airconditioning, radio en het Ford SYNC 4-systeem nog steeds van stroom worden voorzien.

ACHTERUITRIJCAMERA

Met de digitale achteruitrijcamera ziet u wat er achter uw voertuig gebeurt, voor optimaal zicht overdag en 's nachts. Zo wordt het eenvoudiger om andere voertuigen, fietsers en voetgangers te herkennen – zelfs als er objecten in de weg staan.

Rear view camera
Rear view camera

PLATINUM VEILIGHEIDSBEOORDELING

De geavanceerde rijhulpsystemen van de Transit Courier zijn door Euro NCAP erkend met de hoogste veiligheidsbeoordeling - ‘Platinum’. De gloednieuwe Transit Courier biedt drie rijhulppakketten, zodat u het perfecte systeem voor uw specifieke gebruik kunt kiezen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie