Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CHASSIS CABINE > Eigenschappen > Comfort

Comfort

De Transit Chassis Cabine werd ontworpen om een maximale gebruikswaarde te leveren. Hij biedt functies en technologieën die speciaal ontworpen werden om u te helpen. En eenmaal u deze ervaart, zult u zich afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Nieuwe, comfortabelere zetels vooraan

De bestuurderszetel is samen met het stuur volledig aanpasbaar zodat u uw ideale rijpositie kunt vinden. Er is een ingebouwde armsteun voorzien, terwijl de verstelbare lendensteun en verwarmde zetels vooraan als optie worden aangeboden. Hoewel we commerciële voertuigen aanbieden die voldoen aan de duurzaamheidsnormen, zijn de zetels ontworpen om net zo comfortabel te zijn als de zetels in een personenwagen.

In the driving seat
Ford Easy-Fuel, for foolproof filling-up

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw Ford, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Buitenspiegels die zichzelf beschermen

Deze elektrisch bediende buitenspiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers. Ze worden ook verwarmd, zodat u bij vriestemperaturen 's ochtends sneller kunt wegrijden.

Wing mirrors that fold themselves away from harm
Open and close your windows with a single touch

Open en sluit uw ruiten met een eenvoudige druk op de knop

Met een druk op de knop kunt u alle ruiten volledig openen of sluiten.

Stopcontacten

Naast twee standaard 12V-stopcontacten, kunt u ook kiezen voor een optioneel 150 Watt/230V-stopcontact tussen de stoelen van de bestuurder en de passagier: ideaal om gereedschap, laptops of ander materiaal op te laden zonder dat u speciale adapters nodig heeft.

Power Sockets in Ford Transit Chassis Cab
Top