Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CHASSIS CABINE

Praktisch, duurzaam, efficiënt

Ford Transit Chassis Cab side view

Minder vermoeiende ritten met minder verbruik

Cruise control met een instelbare snelheidsbegrenzer helpt u om uw voertuig binnen een naar wens ingestelde snelheidslimiet te houden. U bespaart brandstof, beperkt het risico op een snelheidsovertreding en behoudt - net zoals bij andere cruise controlsystemen - de door u gekozen snelheid zonder dat u uw voet op het gaspedaal hoeft te houden.

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Ford EcoBlue TDCi-motoren

De Transit Chassis Cabine en zijn Ford EcoBlue 2.0-liter TDCi-motoren combineren uitmuntende prestaties en vermogen met een lager brandstofverbruik en lagere uitstoot. Om de bedrijfskosten nog verder te beperken, is een onderhoudsbeurt nu pas na 60.000 km of twee jaar nodig, afhankelijk van welke van de twee eerst plaatsvindt. De motoren zijn beschikbaar met een vermogen van 105 pk/360 Nm, 130 pk/385 Nm of 170 pk/405 Nm, zodat u de optie kunt kiezen die het best bij u past.

De situatie altijd meester

De elektronische stabiliteitscontrole controleert constant de vooruitgang van uw voertuig. Als het systeem afwijkingen van uw gekozen rijlijn detecteert, wanneer u bijvoorbeeld slipt, corrigeert het automatisch uw positie en helpt het u om de controle over het voertuig te behouden.

ESC helps you stay in control, whatever the conditions
Ford Transit Chassis Cab detail of Frame

Een stevige basis voor ombouwingen

Tijdens het volledige ontwikkelingsproces werkten we nauw samen met de carrosseriesector om ervoor te zorgen dat alle standaard carrosserietypes, en de meeste maatoplossingen, eenvoudig en efficiënt toegepast kunnen worden met weinig of geen aanpassingen. De lage framerails, geïntegreerde carrosseriebevestigingpunten en een robuust frame van staal met hoge treksterkte maken van de Transit Chassis Cabine een stevige en betrouwbare basis voor bijna elke ombouwing.

Carrosseriestijlen en een capaciteit tot 7 personen

Enkele Cabine, Dubbele Cabine of Skeletal Chassis Cabine - L1 tot en met L5 (Kort, Medium, Lang, Verlengd Chassis en Extra Lang): ruimte voor maximaal zeven personen in de dubbele cabine. Kies een Transit Chassis Cabine en configureer een bestelwagen die bijna op maat gebouwd werd voor uw bedrijf.

Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE TRANSIT CHASSIS CABINE AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Andere Ford modellen

Top