HULP NODIG?

Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CHASSIS CABINE

NEW FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het ultieme op het gebied van Transit-flexibiliteit. De bestelwagen kan worden aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften, of u nu een dieplader, kieper, koelwagen of nog iets anders nodig heeft. Wat u ook zoekt, dit is de zwaarste, betrouwbaarste en duurzaamste Transit Chassis Cabine ooit gemaakt.

Brochures & prijslijsten Uitvoeringen (4.2MB)

Veelzijdig, betrouwbaar, efficiënt

De nieuwe Transit Chassis Cabine is uw mobiele kantoor. Daarom is hij speciaal gebouwd voor comfort en stevigheid, kracht en efficiëntie en vooral betrouwbaarheid.

Een intelligentere cruise control

Bepaal uw eigen tempo met Intelligent Adaptive Cruise Control. Het systeem kan de geldende snelheidslimiet identificeren en automatisch uw geselecteerde snelheid binnen de gedetecteerde limiet houden. De geavanceerde radartechnologie scant op langzamer verkeer voor u en kan uw snelheid automatisch aanpassen om een vooraf ingestelde afstand tot uw voorligger te behouden. Als het verkeer weer sneller begint te rijden, schakelt uw voertuig terug naar de vooraf ingestelde snelheid.

Ford EcoBlue TDCi-motoren

De nieuwe  Transit Chassis Cabine is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de geavanceerde 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. Met drie aandrijflijnen met een vermogen tot 170 pk vindt u gegarandeerd de motor die aan uw specifieke behoeften voldoet.

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

De sleutel tot een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Transit verkrijgbaar met een FordPass Connect-modem*. Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, waaronder 4G wifi** voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatie***rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem. Wanneer u dit systeem combineert met de FordPass app op uw telefoon, kunt u controleren of u de deuren hebt vergrendeld, en ze vervolgens vanop afstand vergrendelen of ontgrendelen. U kunt zelfs de locatie van uw auto op een kaart zien. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken als u op een onbekende locatie niet meer weet waar u uw auto geparkeerd hebt.

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection gebruikt radar- en cameratechnologie om de weg voor de auto te scannen. Als er een risico op botsen met een voertuig, voetganger of fietser wordt gedetecteerd, dan geeft het systeem u een waarschuwing. Als u niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden. Emergency Brake Assist helpt om uw voertuig zo doeltreffend mogelijk te laten remmen in een noodsituatie. Het systeem voelt hoeveel druk u op het rempedaal hebt uitgeoefend en verhoogt deze, indien nodig, automatisch.

New Ford Transit Chassis Cab side view

Transit ombouw

  • Een vlak en sterk ladderchassis is ideaal voor een breed scala aan ombouwen
  • Tal van bevestigingspunten in chassis-frame en profiel-bouten voor overhang
  • Standaard ophanging met hoger zwaartepunt, voorziet in de mogelijkheid tot grotere ombouwen

Carrosseriestijlen en een capaciteit tot 7 personen

Enkele Cabine, Dubbele Cabine of Skeletal Chassis Cabine - L1 tot en met L5 (Kort, Medium, Lang, Verlengd Chassis en Extra Lang): ruimte voor maximaal zeven personen in de dubbele cabine. Kies een Transit Chassis Cabine en configureer een bestelwagen die bijna op maat gebouwd werd voor uw bedrijf.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Ford Promotions

ONTDEK ONZE TRANSIT CHASSIS AANBIEDINGEN

Bekik ze hier

Anderen bekeken ook:

Top