EIGENSCHAPPEN

Ingenieus ontwerp. Innovatieve rijhulpsystemen. En gloednieuwe connectiviteit. Ford Tourneo Courier maakt de werkdag gemakkelijker en weekendjes weg leuker.

Ford Tourneo Courier

GEBRUIK

Ford Tourneo Courier loadspace

VEEL LAADRUIMTE

De nieuwe Tourneo Courier biedt voldoende bagageruimte tot 2.160 literTooltip. Met ingenieuze opbergvakken in de zijpanelen is er ook ruimte om kleinere items veilig op te bergen.

Ford Tourneo Courier back seats

COMFORT EN GEMAK

Ford Tourneo Courier back seats

COMFORT VOOR DE PASSAGIERS

Slim ontwerp. Doordachte functionaliteit. Een vijfzitter met alle luxe van een premium personenauto. En met de kantelbare achterbank kunt u de zitplaatsen en bagageruimte naar wens eenvoudig aanpassen.

Ford Tourneo Courier interior touchscreen

CONNECTIVITEIT

Ford Tourneo Courier SYNC 4

FORD SYNC 4

Combineert een 8" touchscreen met moeiteloze smartphone-integratie, gespreksherkenning, cloudgebaseerde connectiviteit en nog veel meer. De nieuwe Ford SYNC 4 biedt u een meer naadloze, meer verbonden en meer gepersonaliseerde rijervaringSYNC 4: Don't drive while distracted.

Ford Tourneo Courier front mask view

RIJERVARING

Ford Tourneo Courier in green

AANDRIJFLIJNEN

U kunt kiezen tussen een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 7-versnellingsbak. Aangedreven door de indrukwekkende 1.0-liter 125 pk Ford EcoBoost-benzinemotor. Tourneo Courier combineert prestaties en efficiëntie.

Klik op onderstaande links voor meer informatie