HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CONNECT > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

De Ford Transit, aangedreven door uw keuze uit onze nieuwste Ford EcoBoost benzine- of EcoBlue-dieselmotoren, combineert kracht, duurzaamheid en efficiëntie. En met een handmatige of automatische versnellingsbak met 6 of 8 versnellingen, die beide een meer lonende rijervaring bieden, is de bestelwagen de perfecte partner voor uw bedrijf.

Ford Transit Connect engine

1.5 EcoBlue dieselmotor

Onze 75 pk, 100 pk en 120 pk TDCi-dieselmotoren overtuigen door hun geraffineerd vermogen en superieure efficiëntie en bieden een laag brandstofverbruik. Op stadswegen of op lange ritten op de snelweg is een soepel koppel van onschatbare waarde op hellingen of bij het inhalen.

1.0 EcoBoost benzinemotor

Met turbocharging, directe benzine-injectie en variabele kleptiming leveren onze meervoudig bekroondeTooltip Ford EcoBoost-motoren dezelfde prestaties als grotere motoren, maar met een veel beter brandstofverbruik en lagere emissies.

 

Ford EcoBoost engine diagram
Interior of Ford Transit with SelectShift automatic transmission detail

Een gesofisticeerde automatische versnellingsbak met 8 versnellingen

De Transit Connect beschikt over een geavanceerde automatische versnellingsbak. Dankzij de verbeterde acceleratie en het supervlot schakelen, is hij van kop tot teen ontwikkeld om uw rijervaring te verbeteren, brandstofefficiëntie te optimaliseren en de prestaties van de bestelwagen te maximaliseren.

Verbruik minder brandstof met Auto Start-Stop

Wanneer u aan verkeerslichten stopt of uw auto stilstaat in de file, kan deze technologie automatisch de motor uitschakelen (terwijl essentiële onderdelen zoals koplampen, airco, radio en het Ford SYNC-systeem nog steeds stroom krijgen). Wanneer u weer wilt rijden, hoeft u alleen maar de koppeling in te drukken en in de eerste versnelling te schakelen, of het gaspedaal in te drukken bij een automatische versnellingsbak om het systeem opnieuw op te starten. Auto-Start-Stop is met name efficiënt in de stad, waar het brandstofverbruik tot 10% verlaagd kan worden (stadscyclus).

Interior of Ford Transit with Auto start stop detail
Interior of Ford Transit with A 6-speed transmission

Een transmissie met 6 versnellingen bespaart brandstof

De Transit Connect is uitgerust met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, wat leidt tot nog energiezuiniger en efficiënter rijden. Zodra u een voldoende hoge snelheid behaald heeft, schakelt u uw bestelwagen in de 6de versnelling en bespaart u brandstof tijdens het rijden. U zult merken dat het schakelen ook vlot en snel verloopt.

Acceleration Control helpt u om zuiniger te rijden

Deze innovatieve optie bepaalt de acceleratiesnelheid afhankelijk van de belading van uw voertuig. Als gevolg kunt u uw brandstofverbruik verlagen tot 15%, afhankelijk van uw rijstijl. De technologie kan tevens de hoeveelheid slijtage van de motor, remmen en banden, en andere componenten helpen beperken.

Interior of Ford Transit with feather on acceleration pedal
Top