HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CONNECT > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Het heringerichte interieur van de Transit Connect heeft meer laadruimte dan ooit. U kunt items tot 3,4 meter lang en 2 europallets vervoeren. Optionele zijdelingse laaddeuren aan beide zijden van de bestelwagen maken het in- en uitladen van de bestelwagen gemakkelijker. En met slimme opbergplekken in de cabine zult u nooit te weinig ruimte hebben.

Transit Connect Load Space

Handige opbergruimte voor lange ladingen

Vervoer items tot 3 meter lang in de L1 bestelwagen, dankzij het slimme laadschot. L2-modellen zijn geschikt voor voorwerpen met een lengte van 3,4 meter. (laadschot is standaard op Trend en Limited bestelwagens)

Stevige, maar soepel werkende zijdeuren

Als u zoveel laadruimte hebt, zijn brede zijdeuren essentieel en omdat ze vaak worden gebruikt, is het volledige mechanisme gebouwd om het gebruiksgemak en de duurzaamheid te maximaliseren. Het nieuwste ontwerp verbetert de toegang via de zijdelingse laaddeur(en) en is compatibel met veel in de handel verkrijgbare reksystemen voor bestelwagens. 

Transit Connect with person loading through side door
Transit Connect showing interior wth tie down points

Meer praktische, zijdelingse bevestigingsmiddelen voor de lading

De sjorogen zijn over het algemeen op de vloer gemonteerd. Maar deze kunnen moeilijk bereikbaar zijn wanneer u probeert om uw lading vast te zetten. De Transit Connect is daarom voorzien van sjorogen die zich net boven de vloer op de zijwand van de laadruimte bevinden. Dit zorgt voor een obstakelvrije vloer, zodat deze makkelijker kan worden betreden. Dit vermijdt tevens ophoping van vuil en zorgt ervoor dat de vloer makkelijker te reinigen is. 

Een lange garantie tegen doorroesten voor extra geruststelling

 Als bewijs van de bouwkwaliteit van het voertuig gaat het chassis van de Transit Connect gepaard met een standaardgarantie van 12 jaar tegen perforatie.

Transit Connect showing servicemen inspecting car
Top